ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2019 #31 Lenka dedi: Çok güzel, çok hoşuma gitti. Sizce Samsung mu yoksa bu monitör mü? Genişletmek için tıkla... asus tavsiye ederim. ama tn paneldir bilgin olsun
Lenka dedi: Çok güzel, çok hoşuma gitti. Sizce Samsung mu yoksa bu monitör mü? Genişletmek için tıkla... asus tavsiye ederim. ama tn paneldir bilgin olsun
Lenka Megapat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 725 Çözümler 1 Yer Ataşehir 22 Kasım 2019 #32 ExclusivePack dedi: asus tavsiye ederim. ama tn paneldir bilgin olsun Genişletmek için tıkla... TN panel gözümü çok rahatsız etmişti.. Samsung 24' CFG73 Curved Monitor'u bugün 1.399 TL'ye satın aldım. Testlere soktum, tertemiz. Çok memnun kaldığımı ve fiyatını hakettiğini söylemek istedim. Son düzenleme: 26 Kasım 2019
ExclusivePack dedi: asus tavsiye ederim. ama tn paneldir bilgin olsun Genişletmek için tıkla... TN panel gözümü çok rahatsız etmişti.. Samsung 24' CFG73 Curved Monitor'u bugün 1.399 TL'ye satın aldım. Testlere soktum, tertemiz. Çok memnun kaldığımı ve fiyatını hakettiğini söylemek istedim.