1500 TL İkinci El ve Sıfır Sistem Toplama

Kadir Güvener

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2016
Mesajlar
1.086
Çözümler
2
Yer
İstanbul
2 hafta içerisinde maksimum 1500 TL'yi aşmamak kaydıyla sistem toplamaya çalışıyorum. Şu an için sadece ekran kartı haricinde tüm parçaları topladım. Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. İkinci el veya sıfır kart olabilir kart için bütçem 500 TL'dir. İkinci el parça alacak isem özellik bakımından sıfır kart fiyatının üstünde olacağı için aklımda RX460 /550 /560 /570 gibi serilerden oluşan kartlar var. Önerilerinizi bekliyorum. Eleştiri ve yorum her şeye açık bir konudur. Aşağıda aldığım parçaları sizlerle paylaşıyorum. Benim aldığım fiyatı da yanlarına yazdım. İkinci el parçalar için kullanım sürelerini de belirtiyorum.
367339
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemci pek güçlü olmadığından ona takılabilecek maksimum kart GTX 1050 TI olacaktır. Bütçenizi de düşünürsek ben RX 560 tercih ederdim.
 
O işlemci pek güçlü olmadığından ona takılabilecek maksimum kart GTX 1050 TI olacaktır. Bütçenizi de düşünürsek ben RX 560 tercih ederdim.

Geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Ekran kartı markası olarak Asus / MSI / Gıgabythe ve Sapphire gibi markaları tercih ettim. RX 560 serisinde ise pulse, dual fan ve markaların kendine özgü geliştirmelerinde görünüş farkları bulunuyor. RX 560 için önereceğiniz marka, model ve bellek miktarını paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu bağlamda görünüşe biraz önem verdiğimi de anlamışsınızdır :)
 
RX 560'ın 2GB versiyonu oldukça yeterlidir. 4GB VRAM kullanabilecek kadar güçlü bir kart değil zaten. Dediğiniz markalar güzel elbette fakat aralarından en hesaplısı Sapphire'dir genellikle.

Sapphire'in tek fanlı modelleri var. Bakabilirsiniz.
 
OEM RX 460 güzel gider bence. Hemde ucuz. Link.

Geri dönüşünüz için teşekkür ediyorum. Ekran kartı markası olarak Asus / MSI / Gıgabythe ve Sapphire gibi markaları tercih ettim. Ayrıca bu konu bağlamında bir önceki mesaj yanıtımdan görünüşe biraz önem verdiğimi de anlamışsınızdır :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı