wera
Hectopat
Önce parayı aklayın derim![]()
Üzerine az ekleyip 1000 TL kadar 2500 TL olsa bir sistem toplanırmıki elimde kasa SSD ve RX 550 var.
Önce parayı aklayın derim![]()
Toplanır hocam evet. 1080P lowda bütün oynatır hemde.Üzerine az ekleyip 1000 TL kadar 2500 TL olsa bir sistem toplanırmıki elimde kasa SSD ve RX 550 var.
Hocam garajınızı kontrol edip kullanılmayan başka şeyleri de satın. Sonra sistem dizin.Yaklaşık bir yıldır garajda duran kombiyi ailemden gizli Letgo'da sattım. Elime 1500 TL geçti. Ailem öğrenip paraya el koymadan harcamam gerekiyor. Sizce ne almalıyım bu parayla?
Toplanır hocam evet. 1080p Low'da bütün oynatır hem de.
2. el bisiklet al.Yaklaşık bir yıldır garajda duran kombiyi ailemden gizli Letgo'da sattım. Elime 1500 TL geçti. Ailem öğrenip paraya el koymadan harcamam gerekiyor. Sizce ne almalıyım bu parayla?
Aklımda var mantıklı ama başka birşey alınabilir mi sizin aklınıza gelen kıyaslayıp hangisini istiyorsam onu alıcam.2. el bisiklet al.
Yaklaşık bir yıldır garajda duran kombiyi ailemden gizli Letgo'da sattım. Elime 1500 TL geçti. Ailem öğrenip paraya el koymadan harcamam gerekiyor. Sizce ne almalıyım.
2. el mis gibi bir PlayStation 3 alıp oyun alabilirsin.
Aklımda var mantıklı ama başka bir şey alınabilir mi sizin aklınıza gelen kıyaslayıp hangisini istiyorsam onu alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.