1500 TL kablolu klavye önerisi

Bütçe
1500+

Memory Card

Picopat
Dostlar şu an elimde Microsoft Kablosuz Klavye-Fare 2000 Seti var (ürün görseli). Ürünü birkaç sene önce beğenerek almıştım. Yüksek pil ömrü gibi artı yönleri var, ancak farenin scroll/kaydırma tuşuna bir türlü alışamadım, rahatsız edici bir kayganlığı var. Web sitelerinde sayfaları kaydırmak zorluyor. (Derdimi seveyim 😆.) Bu sebeple sadece klavyeyi kullanıyorum, fare olarak ikinci el kablolu MSI Clutch GM08 aldım. Bir süredir bu şekilde kullanıyordum ama klavyenin tuşlar için aydınlatması olmadığından karanlıkta kullanım zorluğu oluyor ve bazı sık kullanılan harfler silinmeye başladı. Bu sebeple klavyeyi de değiştirmeye karar verdim. Beklentilerim tuş aydınlatması olsun, kablolu olsun, harfler silinmesin. Bir de mekanik klavye olmazsa iyi olur çünkü mekanik sisteme alışamadım. Başka bir deyişle elimdeki MSI farenin kalitesi ayarında, ona yakışacak veya daha üst bir klavye olsun. Bu arada bütçe konusuna gelecek olursak, çok şükür para konusunda sıkıntım yok. Duruma göre daha pahalı da olabilir.

Dostlar şu an elimde Microsoft kablosuz klavye-fare 2000 seti var (ürün görseli). Ürünü birkaç sene önce beğenerek almıştım. Yüksek pil ömrü gibi artı yönleri var, ancak farenin scroll/kaydırma tuşuna bir türlü alışamadım, rahatsız edici bir kayganlığı var. Web sitelerinde sayfaları kaydırmak zorluyor. (derdimi seveyim 😆.) Bu sebeple sadece klavyeyi kullanıyorum, fare olarak ikinci el kablolu MSI Clutch GM08 aldım. Bir süredir bu şekilde kullanıyordum ama klavyenin tuşlar için aydınlatması olmadığından karanlıkta kullanım zorluğu oluyor ve bazı sık kullanılan harfler silinmeye başladı. Bu sebeple klavyeyi de değiştirmeye karar verdim. Beklentilerim tuş aydınlatması olsun, kablolu olsun, harfler silinmesin. Bir de mekanik klavye olmazsa iyi olur çünkü mekanik sisteme alışamadım. Başka bir deyişle elimdeki MSI farenin kalitesi ayarında, ona yakışacak veya daha üst bir klavye olsun. Bu arada bütçe konusuna gelecek olursak, çok şükür para konusunda sıkıntım yok. Duruma göre daha pahalı da olabilir.

Bütçen tam olarak ne kadar?

knk benim 3 senedir kullandığım
bu klavye güzel ve msı a yakışır fakat klavye membran yani az ses çıkartıyor haberin olsun

knk benim 3 senedir kullandığım
bu klavye güzel ve msı a yakışır fakat klavye membran yani az ses çıkartıyor haberin olsun
Bu mecha-membrane olduğu için biraz ses çıkarıyo. Alırsa, switchlerin üzerindeki metal parçaları çıkarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı