1500 TL'ye kablolu klavye önerisi

Bütçe
1000-1500

furkanbwy1

Femtopat
Daha fazla  
1000 1500 arası bütçem var, tercihen blue switch fakat red switch de olur. %60, %100 fark etmez sadece 2 3 sene idare edecek klavye önermenizi istiyorum.

1000 1500 arası bütçem var, tercihen blue switch fakat red switch de olur. %60, %100 fark etmez sadece 2 3 sene idare edecek klavye önermenizi istiyorum.
REDRAGON K617 Fizz Rgb Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları yanında ekstra yedek tuş ve farklı renkli space , end tuşu da veriyorlar. Kablosu uzun, rgb seçenekleri çeşitli red switch , 2-3 aydır kullanıyorum memnunum. Tek sıkıntısı programının türkçe dil desteği olmadığı için yüklendiğinde 2 tuşun devre dışı kalması.

REDRAGON K617 Fizz Rgb Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları yanında ekstra yedek tuş ve farklı renkli space, end tuşu da veriyorlar. Kablosu uzun, RGB seçenekleri çeşitli red switch, 2-3 aydır kullanıyorum memnunum. Tek sıkıntısı programının Türkçe dil desteği olmadığı için yüklendiğinde 2 tuşun devre dışı kalması.

Redragon K630W güzel olabilir bu bütçe için. Blue switch ve kablolu. Bende K530W var benimki kablosuz ve brown switch gerçekten kaliteli bir klavye K630W'nin de üzeceğini düşünmüyorum genel olarak sevmediğim özellik driverda şarj göstergesi olmaması onun dışında driver çok kullanılmıyor zaten güzel klavye.

Hocam benim mi tarzım kötü bilmiyorum ama bence ilk attığınız klavye çok kötü görünüyor. Yani özelliklerini bilmiyorumda herkes o tip klavye öneriyor nedenini öğrenebilir miyim? Yani zorlasam "beleş verseler almam" diyeceğim.

Son düzenleme:
Redragon K630W güzel olabilir bu bütçe için. Blue switch ve kablolu. Bende K530W var benimki kablosuz ve brown switch gerçekten kaliteli bir klavye K630W'nin de üzeceğini düşünmüyorum genel olarak sevmediğim özellik driverda şarj göstergesi olmaması onun dışında driver çok kullanılmıyor zaten güzel klavye.

Hocam benim mi tarzım kötü bilmiyorum ama bence ilk attığınız klavye çok kötü görünüyor. Yani özelliklerini bilmiyorumda herkes o tip klavye öneriyor nedenini öğrenebilir miyim? Yani zorlasam "beleş verseler almam" diyeceğim.

Kisiden kisiye degisiyor, kimileri knobsuz klavye bile kullanamıyor. Bence de görünüs olarak kötü zaten %65 indirimde bulmadıkca almam. %75 hali var Royal Kludge R75 diye onun tasarımı daha cok hosuma gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı