Hocam parolaparanın sanal kartı ile ödeme yapabilirsen verir zaten. Ben kendilerine mail attığımda sanal kartımız ile alışveriş yapabildiğiniz tüm sitelerde geçerli dediler kampanya.
Eki Görüntüle 2471817
Hocam kendi sitelerinde kargo kodu tarzı bir şeyleri var. Bir sorun olduğunda kutuyla beraber bir kağıda sorunu yazıp kutunun içine koyun. Sonra onların kodunu söyleyerek kargo şubesine gönderin, onlar hallediyor genelde. Tabi bir sorun olduğunda önce kendi sitelerinden canlı desteğe sorabilirsiniz.
Ben bir keresinde yanlış ürün sipariş etmiştim, kendi sitelerinden aldığım için iptal edemedim ama kendilerini arayıp söyleyince yardımcı oldular.
Diğerinde de elime gelen gamepadi beğenmemiştim, ürün elime ulaştıktan 1 gün sonra canlı destek kısmından değişim yapabilir misiniz diye sordum.
Üründe ve kutusunda sorun yoksa bir kağıda sebebini belirterek yollayın geri dediler. Ben de dediklerini yapıp kendi kodlarıyla beraber kargo ücreti de ödemeden geri yolladım. Sonra başka bir ürünle değişim yaptılar. O yüzden gayet memnun kaldım diyebilirim.