1500 TL kablosuz gamepad önerisi

Hocam sanal kart oluşturdum kredi kartı tek çekim seçeneğini işaretledim beni bir siteye attı troy falan yazıyor. telefonuma 6 hanelik şifre geldi girince çekim yapacak. Fakat siz Amazon'da troy sıkıntı çıakrıyor demiştiniz bir şey olur mu?
Hocam zaten ödemeyi yapıyorken bir hata vermiyorsa sorun olmaz. Ayrıca parayı parolapara hesabınıza attınız mı?

Tamam, sanal kart bilgilerini gireceksin ama kredi kartı değil de banka kartını seçmen lazım diye biliyorum.

Hocam teşekkür ederim 400 TL cashback geldi 1500 TL'ye almış oldum yeşil olanı inşallah memnun kalırım. Ayrıca ürün geldiğinde test için yardımcı olur musunuz? Umarım sorunlu çıkmaz

Hocam teşekkür ederim 400 TL cashback geldi 1500 TL'ye almış oldum yeşil olanı inşallah memnun kalırım. Ayrıca ürün geldiğinde test için yardımcı olur musunuz? Umarım sorunlu çıkmaz
Hayırlı olsun hocam, zaten yapılacak çok bir ayarı yok aslında ama yapılacakları yaparız.

Pilli arıyosan Xbox 9.nesil pilsiz alacaksan fantech veya 8 BitDo alırsan beni de bilgilendir nasıl gamepad oldugu hakkında.

Dostum merhaba yaklaşık 1 hafta once fantechi aldım kol kesinlikle mükemmel hiçbir problemle karşılaşmadım tek sorunu kolun makro atamalarını falan tuş kombinasyonlarıyla yapıyorsun sanırım kolun driveri yokmus onun dısında hiçbir problemı yok gonul rahatlıgıyla alabılirsin.

Dostum merhaba yaklaşık 1 hafta once fantechi aldım kol kesinlikle mükemmel hiçbir problemle karşılaşmadım tek sorunu kolun makro atamalarını falan tuş kombinasyonlarıyla yapıyorsun sanırım kolun driveri yokmus onun dısında hiçbir problemı yok gonul rahatlıgıyla alabılirsin.
fifa pes ve uncharted gibi hikayeli oyunlar oynayacagım sıkıntı yaratır mı hangi rengi almalıyım

FIFA pes ve Uncharted gibi hikayeli oyunlar oynayacagım sıkıntı yaratır mı hangi rengi almalıyım.

Bende FIFA ve Detroit become humanda kullanıyorum suanlık hiçbir sorun yaratmadı renk secımı sana kalmıs ben siyah aldım siyahın tek eksisi tuşlardaki yazılar pek belirli değil maalesef onun dısında hissiyati falan beni cok memnun bıraktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı