1500 TL kablosuz kulaklık önerisi

MySh4dow

Decapat
Katılım
26 Ocak 2019
Mesajlar
6
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 1500 tl'ye kadar kablosuz kulaklık arıyorum.

Arctis 7 çok önerildi. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Şimdiden teşekkürler.
 
Arctis 7 güzel kulaklık olsa da kesinlikle o fiyatı haketmiyor. Mikrofonlu olması şart mı? Demem o ki 'Gaming Headset' ibaresi olan ürünler aşırı pahalı olmakla birlikte kalitesiz. Sizin yerinizde olsaydım ve o kadar bütçem olsaydı kesinlikle Wireless Headphone alırdım. Audio Technica ve Sennheiser bu konuda çok başarılılar.
 
Geri dönüşleriniz için teşekkürler. Fazla oyun oynayan biri değilim ama oyunlarda da iyi bir performans göstermesini istiyorum. Mikrofon konusuna gelirsek, MSI GP63 Leopard 8RE kullanıyorum. Onun mikrofonu işimi görüyor.
 
Dün gece cinnet halinde parçaladığım Gaming ibareli kulaklığımın yerine bugün yenisini almaya gittim. Müzik sesine de önem veriyorum ve kablosuz kulaklık sevmiyorum. Dolayısıyla mağazalarda deneme imkanım oldu.
Beats Solo3 kulaklıklar kesinlikle 1 numarayı hak ediyor. D&R'da 1490 lira civarı fiyatları vardı. Dış sesi tamamen kesiyor. Bas ve tizleri, arka plan seslerini çok net alabiliyorsunuz.
JBL fiyatları fazlaca abartılmış. Fiyatının karşılığını kesinlikle vermiyor.
Sony'nin MDRXB950N1B.CE7 kulaklığını denedim. Ses kalitesi gayet tatmin edici.
2. sırayı Sennheiser RS165'e vereceğim. Çok beğendim. 1500 Tl skalasında.
Eskilerden ama satın almaya karar verdiğim ürün yine Pioneer oldu. 300 lira skalasında bir kulaklık aldım, bütçeyi patlatmamak adına. Mic ise 20 liralık dandik bi ürün kullanıyorum.
 
Kardeşim sana tek tavsiyem, Sennheiser RS 165 olacaktır. Bu kulaklığa ne Steel Series ne Razer hiç biri kafa tutamaz. Oyun performansı bile onlardan iyi olacağına emin olabilirsin.
 
Önerileriniz için tekrar teşekkürler arkadaşlar. Sennheiser aklımda vardı şu an kafama daha çok yattı. Bose hakkında düşünceleriniz neler?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı