1500 TL Kablosuz kulaklık önerisi

disturbed12

Hectopat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
23
Merhabalar, 5-6 senedir kullandığım SteelSeries V2 kulaklığımı değiştirme kararı aldım. Kriterlerim kesinlikle kablosuz olması ve kulağımı rahatsız etmemesi. Çünkü SteelSeries V2 kulağımı uzun süreli kullanımdan sonra rahatsız ediyordu. Bütçem 1500 TL.
Aslında uzun bir süredir Artics 7 modelini almayı planlıyordum fakat pedlerinin hızlı eskidiğini kulağı rahatsız ettiği yorumunu görünce biraz çekindim. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Knk kablosuz kulaklık alma sakın ha benim gibi üzülürsün hyperx cloud mix aldım mikrofonu sıkıntı cıkardın ses gelmedi falan bende gittim steelseries arctis pro hi-res aldım suan bal gibi kullanıyom uzak dur kablosuz dan maus kablosuz desen tmm ama kulaklıkta alma sakın hem steelseries arctis pro hi-res var bende ona da baka bilirsin fiyatı 1400 TL hem 100 lira cebine kalır.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı