1500 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

G Pro X kablosuz modelini bekle bence.

Evet bu modeli de gördüm fakat fiyat olarak 200 dolar civarında çıkacağı yazıyordu sitesinde. Küçük bir hesapla vergisiz ülkemizde 1400 lirayı görüyor. Ama dediğin gibi onu da bir görmek lazım.

Arctis 5 içinde ses az yazmışlardı bana hiç az gelmedi eğer ses sonda kullanan biri değilsen her türlü yeter.
Çok bilgim yok ama Corsair Void RGB'ye de bakabilirsin.

Yorumun için teşekkürler. Corsair Void RGB Elite'de aklımda.
 
Sesinin yüksek çıkmadığı hakkında bayağı bir yorum okumuştum. Bu konu hakkında yorumun nedir ve ayrıca parasını hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilir misin? Şu an fiyatı 1350 TL civarında.

Önerin için teşekkürler. Daha önceden bakmıştım fakat pek beğenmemiştim.

Sesi gayet iyi yalnız SteelSeries programı üzerinden ayriyeten Windows ses girişinden de chat Game modu var. Bunu ilk 1 ay bilmiyordum ve chat moduna oynadığım için ses kasamıyordum ve sorunun kulaklıktan kaynaklandığını düşünüyordum. Her şeyini öğrenince muhteşem bir kulaklık olduğunu fark ettim. Biraz geç fark ettim ama olsun 😀
 
Tavsiye etmem Logitech kulaklık. 2 gün önce biri g Pro almış iade etmeye çalışıyordu. James Donkey kullanıyordum önceden o daha iyiydi falan yazmış konuya.
Kullanan kişinin donanım ve yazılım bilmezliğinden muhtemelen. G hub ayarlarını yapamamıştır. Bu cümlenin akla mantığa uyan bir tarafı yok.
 
Cloud Flight S.
Hyperx'e güven. Bana da güven hocam. Arctis 7 Wireless'ı iade ettim, Cloud 2 kadar bile değildi sesi. Sol kulağıma da uzun kulağıma baskı yapıp ağrıttı.
 

Geri
Yukarı