1500 TL kamerası iyi telefon önerisi

@HasanEmir_13 İkidir yanlış bilgilendirme yapıyorsun ve başkalarına da yanlış bilgilendirme yapma diyorsun. S6 modelinin donanımı hala yeterli, bilip bilmeden boş yorum yapmayın ve sallama konuşmayın. Exynos 7420 modeli, tek çekirdek gücü performansı olarak SD 660 ile yakın bir işlemci, çoklu çekirdekte ise SD 660 daha üstün. Kamera ve ekran olarak S6, Mi Note 3 modelinden daha üstündür.

S6 bataryası günlük kullanımda günü çıkarır, batarya olarak iyi bir model değil. Hızlı şarj olması bu durumu kurtarıyor, çok çabuk şekilde şarj oluyor. Mi Note 3 modeli daha güncel, RAM ve batarya tarafında daha iyi bir model. HTC 10 modeline de bak.
Haklısın.
 
Son düzenleme:
@omrcetin Seni ikidir yakalıyorum milleti yanlış yönlendirme. Z1 önermek ile bu konular hakkinda zerre alakan olmadigini gosteriyor. Z1 kamera ve ekran olarak kötü olduğu gibi 5 yıllık eski bir telefondur. MP değerine bakılarak kamera da değerlendirilmez. Saçma sapan önerilerde bulunma.
 
Ben kendi önerimi beyan ettim bu seni hiç ilgilendirmez. Ayrıca yanlış yönlendirmiyorum. Bana göre kamerası iyi olan bir telefondu. Önerdim.
 
Beni bal gibi de ilgilendirir. Sana göre kamerasının iyi olması kamerasinin iyi olduğu anlamina gelmiyor, yıl olmuş 2018 gitmişsin 2013 yılında çıkan bir telefonu önerip ben yanlış öneri yapmiyorum diyorsun bir de utanmadan.
Haklısın. 5 yıl içinde çok şey değişti. Güncel cihaz almak varken eski cihaz almak akıl karı değil zaten [emoji41]
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı