1500 TL Kasa toplama

Oveclock yapmayı bilmiyorum. Hatta biosa bile çok girmiyorum.
Zor birşey değil Technopat'ın rehberini izledikten sonra fikrin değişebilir bence. Eğer OC yapılmayacaksa i3 4160 yada FX 6300 ile sistem toplamak gerek bu durumda Ekran kartına ayrılan bütçe azalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Adsız3.png
 
Tamam OC yapmayı deneyeceğim. İşlemcinin ömrü kısalır deniyordu. Bu bilgi doğru mudur? Bir de şöyle bir sistem topladım. Bu iyi mi? Kalan para nereye yatırılmalı?
Adsız.png
 
Son düzenleme:
Tamam OC yapmayı deneyeceğim. İşlemcinin ömrü kısalır deniyordu. Bu bilgi doğru mudur? Bir de şöyle bir sistem topladım. Bu iyi mi? Kalan para nereye yatırılmalı? Eki Görüntüle 46736
Frisby kasa almayın içindeki güç kaynağının ne olduğu belli bile değil. 30 TL için Thermaltake kalitesinden vazgeçilmez. MSI anakart için bence 70 lira daha biriktirip Asus'u alın çünkü G3258'i kullananların çoğu Asus anakart ile O.C yapıyor rehberde de bu anakarta göre anlatılmış MSI'ın O.C performansı nedir ne değildir bilemiyorum.

Seçtiğiniz HDD 2.5 inch büyüklüyünde laptop HDD'si onu almak gerçekten saçmalık olur Vatanda 1 TB altı 3,5 inch HDD satılmıyor fakat başka yerlerden 500 GB 320 GB bulabilirsiniz.

İşlemci soğuk kaldığı sürece ömrüne çok bir etkisi olmaz. 4.0 Ghz'e O.C ederseniz sizin için yeterli olur voltajı da 1.2 Volta çıkarmanız gerek yarın öbür gün lazım olur aklınızda bulunsun 4.0 Ghz 1.2 Volt.
 
Bu olur mu? HDD konusunda ne dediğinizi pek anlayamadım. Satılmıyor ise neden sitede var? Aklım karıştı. G3258 işlemci. Resimde çıkmamış.
Adsız.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı