1500 TL kasa ve PSU önerisi

Bütçe
1500

mlhsrkya

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım hayırlı geceler. Bu bütçe içerisinde kasayla birlikte PSU önerebilir misiniz? Soğutma konusunda biraz iyi olmasını istiyorum. Bu arada anakartım H610M h - Micro ATX bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum ama sanırım ATX kasalara da takılıyor.

Intel 12100F - ASUS DUAL RX 6600 - H610M H

bugün @messinicocugu da bunu önerdi ama Dark markası iyi midir ya ben psu yu da bilmiyorum mesela hiç duymadım. Böyle Zalman, Msi, Corsair kasaları falan yok mu spec delta alıcaktım ama soğutma konusunda başarılı değilmiş. Dark iyi mi gerçekten ?

Dark genel itibariyle iyi değil, Guardian Pro modeli soğutma konusunda gerçekten iyi, ayrıca High Power'de gayet kaliteli bir güç kaynağı üreticisidir. Spec Delta'ya takılmayın, Corsair'in giriş seviyesi kasası.

PSU'yu bende kullanıyorum hocam memnunum. Kasa konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Dark genel itibariyle iyi değil, Guardian Pro modeli soğutma konusunda gerçekten iyi, ayrıca High Power'de gayet kaliteli bir güç kaynağı üreticisidir. Spec Delta'ya takılmayın, Corsair'in giriş seviyesi kasası.
Guardian Mini Pro nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…