1500 TL kasa ve PSU önerisi

Bütçe
1500
Bugün @messinicocugu da bunu önerdi ama Dark markası iyi midir ya ben PSU'yu da bilmiyorum mesela hiç duymadım. Böyle Zalman, MSI, Corsair kasaları falan yok mu Spec Delta alacaktım ama soğutma konusunda başarılı değilmiş. Dark iyi mi gerçekten?

Kasa gayet iyi. Corsair tarafinda bu butcede alacagin kasa kotu olur. Hem malzeme kalitesi, hem ozellikleri olarak hem de hava akisi olarak. Bu dediklerim diger markalar icinde gecerli.
Spec Delta alinmaz.
PSU iyi zaten. Fiyati da gayet iyi. High Power markasi kaliteli PSU ureten markadir.

bu da güzelmiş hocam beğendim
Aralarında boyuttan farklı çok bir şey yok, hangisi ucuzsa onu alın.
o zaman mini olanı alıyım masama da koyarım minnak bi canavar olur :D
Kasa gayet iyi. Corsair tarafinda bu butcede alacagin kasa kotu olur. Hem malzeme kalitesi, hem ozellikleri olarak hem de hava akisi olarak. Bu dediklerim diger markalar icinde gecerli.
Spec Delta alinmaz.
PSU iyi zaten. Fiyati da gayet iyi. High Power markasi kaliteli PSU ureten markadir.
o zaman hepinize çok teşekkür ederim. Guardian Mini modelini alacağım.

Pro olan modeli çok mu büyük peki yani anakart küçük olur çok boşluk olur kasa içinde hem de kasa büyük belki hoş durmaz diye düşünüyorum
Micro ATX anakart o kasada küçük kalır, ayrıca Mini Pro ile ilgili tek sorun ileride ATX anakart takamayacak olmanız. Hangisi içinize siniyorsa onu alın.

Pro olan modeli çok mu büyük peki yani anakart küçük olur çok boşluk olur kasa içinde hem de kasa büyük belki hoş durmaz diye düşünüyorum
Fotoğraflardaki gibi durur.

Dosya Ekleri

• IMG_20220502_034007.jpg
    IMG_20220502_034007.jpg
    124,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220502_033955.jpg
    IMG_20220502_033955.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220502_033921.jpg
    IMG_20220502_033921.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 58
Kasanın alt tarafı 2. fotoğraftaki gibiyse figür vs. koyarak görüntüyü güzelleştirebilirsiniz, daha dolu gözükür. Veya ileride sata asd koyarsanız anakartın yan tarafı da dolu gözükebilir.
yani diyorsunuz ki almışken ATX kasa alın bir daha uğraşmayın. aslında düşününce olabilir zaten fiyat farkı yok. ama anakartım niye micro atx onu anlamadım ben. baya küçükmüş anakartım

yani diyorsunuz ki almışken ATX kasa alın bir daha uğraşmayın. aslında düşününce olabilir zaten fiyat farkı yok. ama anakartım niye micro atx onu anlamadım ben. baya küçükmüş anakartım
Küçük olmasının pek bir zararının olduğunu düşünmüyorum, yer varsa ATX kasa almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı