1500 TL kasa ve PSU önerisi

Bütçe
1500
Küçük olmasının pek bir zararının olduğunu düşünmüyorum, yer varsa ATX kasa almanızı öneririm.
tamamdır teşekkür ederim baktım bende biraz araştırdım dedim anakartım mı kötü ATX alıyım dedim fiyatı 3k dan başlıyormuş 12100f için :D :D o zaman tavsiyenize uyup guardian pro alayım

Hocam bu nasıl ya çok beğendim @Lorna Shore @462488 @Indra128

Zalman S4 Plus 120mm RGB Fanlı MegaMax 600W 80 Siyah ATX Mid Tower Gaming Oyuncu Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ya da bu
ZALMAN N5 TF ATX Mid Tower 4 RGB Fanlı Kasa 1 x Kulaklık, 1 x Mikrofon, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, Fan Kontrol, Renkli Akralik Panel, PCI/AGP365mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Son düzenleme:
tamamdır teşekkür ederim baktım bende biraz araştırdım dedim anakartım mı kötü ATX alıyım dedim fiyatı 3k dan başlıyormuş 12100f için :D :D o zaman tavsiyenize uyup guardian pro alayım

Zalman S4 Plus 120mm RGB Fanlı MegaMax 600W 80 Siyah ATX Mid Tower Gaming Oyuncu Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ya da bu
ZALMAN N5 TF ATX Mid Tower 4 RGB Fanlı Kasa 1 x Kulaklık, 1 x Mikrofon, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, Fan Kontrol, Renkli Akralik Panel, PCI/AGP365mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Çok kötü kasa değiller ama fiyatlarını hak etmiyorlar N5 TF'ye 1000 TL verilmez.
Dark Guardian proyu sevmediysen bu kasaya bakabilirsin.

ya da bu
N5 TF bende stokta yok gözüküyor S4 Plusun güç kaynağı pek iyi değil. Dark Guardian'ın tasarımını beğenmediysen buna bakabilirsin :

İncelemesi :

Guardian Pro haricinde atılan kasaların hepsi, Guardian Pro'nun bir alt kalitesi olan ürünler. Sadece Galax Revolution 01 modeli alternatif olarak alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı