1500 TL klavye + mouse + kulaklık önerisi

Bütçe
1500
Kardeşim kullanıcı deneyimi açısından bir fark yok. Oyun diyorsan zaten dediğim gibi e sporcu değilsen hiç bir fark yaratmaz sana sadece cebinden fazla para gider senin paran çoksa güle güle kullan pahalı fareni. DPI dır IPS dır anca sitesine girer sayılara bakarsın günlük kullanımda eline versem anlamazsın hangisi hangisi.
Günlük kullanmdan kastınız tarayıcıda kullanmaksa evet, fark hissedilmez. Fakat açarsanız bir oyun, dandik fare kabak gibi ortaya çıkar.

Ek olarak halen daha 3307DL sensöre neden en iyi sensörlerden biri dediğinizi açıklamadınız. Bekliyorum.

Kardeşim bu fareyle West diamonda çıktım şunu anlayın. Kaliteli fare alınca iyi oynamıyorsunuz hiç bir oyunda hiçbir fark göremezsin senin bahsettiğin sayılar senin algilayabileceğin seviyede değiller.
Zaten CS oyuncusuda yüksek çözünürlük ve dpi kullanmaz. Kabak gibi ortaya cıkar demişsin bu hangi fareyi kullanıp bir eksiklik hissettin söyle bana. Tamam senin dediğin sensör en iyisi olsun kardeşim.

Kardeşim bu fareyle West diamonda çıktım şunu anlayın. Kaliteli fare alınca iyi oynamıyorsunuz hiç bir oyunda hiçbir fark göremezsin senin bahsettiğin sayılar senin algilayabileceğin seviyede değiller.
Zaten CS oyuncusuda yüksek çözünürlük ve dpi kullanmaz. Kabak gibi ortaya cıkar demişsin bu hangi fareyi kullanıp bir eksiklik hissettin söyle bana. Tamam senin dediğin sensör en iyisi olsun kardeşim.
Yüksek DPİ kullanmıyorlar genel olarak, dediğiniz gibi. İşte G ve IPS değerleri bu durumda önem kazanıyor. Ama anlamayacağınız belli.

Ve halen daha ilk lafınıza açıklama yapamadınız.

Kardeşim okumayı öğren en iyi yazmıyor orda. Bir de anlamıyorsun felan ayıp oluyor. Seviyeli konuşalım.

@Squalo

1676996712633.png

En iyi yazıyor demedim. En iyilerden biri demişsiniz. En iyilerden biri de değil.

Şimdi ne diye demedim diyorsunuz ki, demişsiniz işte.

Anladım ben seni kardeşim. Kullanmadan benim attığım fareye berbat olduğunu söyleyip tartışma başlatıyorsun. Arkadaş sormuş bende tavsiyemi verdim. İster alır parasını güzel bir kulaklık veya klavyeye ayırır ister daha yüksek bir fiyatlı bir fare alır parasını çöpe atar.

Arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılma olmasın ve birbirimizi üzmeyelim lütfen sizden rica ediyorum. Konuyu açma sebebim vaktim olmadığında dolayı sizlerin tavsiyesini almak ve sizlerin kullandığınız ürünlerinizden deneyimlerinizden yola çıkarak bana ürün tavsiyesi yapmanız, ben en iyi ya da en kaliteli ürünü istemiyorum zaten e-spor oyunlarıyla aram yok bütçeme uygun ürünleri almak istiyorum ürünlerin kalitesinden ziyade ergonomik olması benim için daha önemli halihazırda kullandığım ürünler var ancak gerçekten yıllardır kullandığım için eskidiler ve uzun vadede deforme oluştu ve kullanım olarak artık işkenceye döndü benim için en önemlisi mouse idi küçük ve kontrolde zorlanıyorum ve terleme yapıyor. Yeni sistem aldığım içinde ekipmanları yenileme gereği duydum ancak uzun saatler kullanacağım için eski ekipmanlarımda yaşadığım sorunları tekrar yaşamak istemiyorum. Tavsiyeleri buna göre yaparsanız çok sevinirim bütçe olarak şu dönemde ekipman almak için yeterli değil farkındayım, ancak içinde bulunduğum ekonomik durum şu an için buna elverişli umarım tekrardan yanlış anlaşılma olmaz. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı