1500 TL klavye önerisi

Bütçe
1500TL
Blue Switch gürültülü bir Switch'dir. Severim diyorsanız onu alın. Bende de Blue Switch bir klavye var ama artık sesi bıktırdı. Şu an olsam red Switch alırdım. Fiyatı da değer bence.

Pekala sağ olun normalde küçük klavye sevmem ama kasam büyük ve masanin üstünde kullanıyorum, masada büyük denemez mecburen küçük klavye alacağım tekrardan teşekkür ederim.
 
Eğer klavyenin büyüklüğüyle ilgili bir sıkıntın yoksa G213 alabilirsin mekanik değil ama sağlam bir klavye 5 seneye yakındır kullanıyorum başına gelmeyen şey kalmadı taş gibi çalışıyor hala.
Hocam ben genel olarak mekanik klavye bağımlısıyım. Yani alırsam genelde mekanik alırım. Mekanik almak istemesem muhtemelen steelseries apex 3 alırdım.

Bu aslında güzel göründü gözüme özellikle Cherry MX switch olması fiyatına göre çok iyi ama boyutu birazcık büyük bi bakıcam bakalım
 

Hocam ben genel olarak mekanik klavye bağımlısıyım. Yani alırsam genelde mekanik alırım. Mekanik almak istemesem muhtemelen SteelSeries Apex 3 alırdım.

Bu aslında güzel göründü gözüme özellikle Cherry MX Switch olması fiyatına göre çok iyi ama boyutu birazcık büyük bir bakacağım bakalım.

Apex 3'ün mekanik olmadığını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu bende değiştirmeyi düşünüyorum yakın zamanda zaten masanın alanı küçükse hiç bulaşma bu klavyeye masam değişitği için eziyet çekiyorum 2 senedir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı