1500 TL Masaüstü Bilgisayar

1500 TL'lik bütçem var kasa ve monitörüm var. Diğer şeylerden ne önerebilirsiniz? Şöyle güzel bir şey olsa oyunlarda kasmayacak en az 60 70 FPS alacak. PUBG'de falan donmadan oynamak istiyorum. Yoksa şu anki bilgisayarım baya kötü artı olarak hangi mağazadan veya yerden satın alabilirim. Mağazadan almayacaksam sipariş mi ediyim?

anan.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 TL ye Pubg'de kasmayacak bir sistem, imkansız gibi bir şey.
APU sistem?

APU sistem?
Öncelikle APU alınıyorsa kesinlikle Dual Channel RAM alınması gerekli. Düşük bütçeli olacağı için B450'den vazgeçilmeli.

APU sistem?
Doğru bir APU sistem olmalı, bunu bende biliyorum :)
Öncelikle APU alınıyorsa kesinlikle Dual Channel RAM alınması gerekli. Düşük bütçeli olacağı için B450'den vazgeçilmeli.
Katılıyorum. A320M yeterli olacaktır. Ancak çift kanal bütçeyi zorlayabilir bence. Tabi alabilirse olur.

APU sistem?
Bu arada kasanın olduğunu unutmuşum. Kusura bakma.

Neden düşürsün ? İşlemciye OC yaparak daha fazla performans alabilir. Ekran kartı yok zaten.
Çift kanal yapınca fazladan 1 GB RAM tüketiyor. Sisteme zaten 6 GB RAM kalıcak. Hiç gerek yok böyle iyi.
Doğru bir APU sistem olmalı, bunu bende biliyorum :)

Katılıyorum. A320M yeterli olacaktır. Ancak çift kanal bütçeyi zorlayabilir bence. Tabi alabilirse olur.

Bu arada kasanın olduğunu unutmuşum. Kusura bakma.

Neden düşürsün ? İşlemciye OC yaparak daha fazla performans alabilir. Ekran kartı yok zaten.
Düşürmeli çünkü bütçesi kısıtlı. Bu bütçe ile APU almak isterse 8 GB tek modül ile bir yere varamaz, bir işe yaramaz. İkinci bir modül alması için bütçeden kısmalı.

Düşürmeli çünkü bütçesi kısıtlı. Bu bütçe ile APU almak isterse 8 GB tek modül ile bir yere varamaz, bir işe yaramaz. İkinci bir modül alması için bütçeden kısmalı.
Güzel kardeşim sen de diyorsun bak. Düşük bütçe. Zaten anakart ucuz. 100 TL düşürdük diyelim , 100 TL ile bellek mı alacaksın? OC ile dual performansını yakalayabilmek amaç burda. Biz de isteriz daha iyi öneri yapmayı.

Güzel kardeşim sen de diyorsun bak. Düşük bütçe. Zaten anakart ucuz. 100 TL düşürdük diyelim , 100 TL ile bellek mı alacaksın? OC ile dual performansını yakalayabilmek amaç burda. Biz de isteriz daha iyi öneri yapmayı.
Çok fazla konu olunca bu konudaki bütçe 2000 TL olarak aklımda kalmış gidiyorum bende öyle. :D Yine de OC ile ne kadar performans yakalanabilecek ki? Yine de çok fazla olacağını hala düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı