1500 TL mekanik klavye önerisi

Arsen Arif

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle laptop bilgisayarıma oyun oynamak için tkl olmayan bir mekanik klavye arayışındayım. Bütçem 1500 TL biraz üstüne çıkabilirim belki... Şu an beğendiğim modeller ROG STRIX Scope RX ve TUF K3 modeli. Scope RX'in optik Switch'leri ve 100 milyon tıklama ömrü sunması hoşuma gidiyor ancak bilek desteği yok bu bir sorun yaratır mı bilmiyorum daha önce hiç bilek desteksiz klavye kullanmadım. TUF K3 modeline gelecek olursak Scope RX'e göre özellikleri biraz daha düşük ancak bilek desteği var. Bu iki model arasında kaldım. Bu bütçede daha iyi modeller var ise tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler.

Son düzenleme:
Xpg summoner. Mx red switch var. Yeni aldım. Aylardır takip ettim stok bitti bekledim. Şu an gaming gende mevcut. İlk izlenim güzel, tavsiye ederim. 🤙

K68 de yay sesi sorunj var. Xpg ye gelince bilek desteği olması çok iyi ancak scope rx e bakıldığında bir tuşa nereden basarsan bas tuş sana cevap veriyor ve kendi optik switchlerini üretiyor arada kaldım
K68 kullanıyorum. Onlarca kişiye aldırdım. Sadece 1-2 kişiden duydum yay sesi olayını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı