1500 TL mekanik klavye önerisi

Osman15

Centipat
Katılım
27 Eylül 2022
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bütçem maksimum 1500 TL kaliteli bir mekanik klavye arıyorum birkaç gündür araştırıyorum ama net bir karara varamadım yardımınıza ihtiyacım var şu anda benim aklımda 2 model var...
Model 1: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR
Model 2: ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR

Bu modellerden hangisini önerirsiniz? Ve bu modeller dışında 1500 TL bütçeye bunlardan daha iyi hangi marka modelleri önerirsiniz teşekkür ederim.
 
Bu da var. Bütçenize uyuyor. Ben olsam ya bunu ya da XPG Summoner'ı alırdım. Tercih meselesi. Bir tarafta Cherry MX switch ile yumuşak bir bilek desteği, diğer tarafta ROG serisinden optik-mekanik su geçirmez bir klavye. Tercih sizin.
 
Bu da var. Bütçenize uyuyor. Ben olsam ya bunu ya da XPG Summoner'ı alırdım. Tercih meselesi. Bir tarafta Cherry MX Switch ile yumuşak bir bilek desteği, diğer tarafta ROG serisinden optik-mekanik su geçirmez bir klavye. Tercih sizin.

Yorumunuz için teşekkür ederim değerlendireceğim.
 
Summoner kullanıyorum. Enter tuşu büyük ve yazısı sonradan baskı dolayısıyls pek ışığı yansıtmıyor ama kömür gibi de değil. Gibi özel semboller de öyle. 6 farklı renk modu var ve yazılımı biraz karışık. Basım hissiyatı ve sesi güzel.

Arada renk modları arasında geçiş yaparken renklerin yarısı yanıp klavye kitleniyor. Kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor.

Genel olarak renk modunu sık sık değiştirmezseniz sorun yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı