1500 TL monitör önerisi

hemsirmidiycez

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tokat
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Arkadaşlar merhaba. 8500 TL bütçem var ve 7000 TL sistem topladım. Bana 1500 TL kaldı. Sistem bileşenleri kargoda. Monitör konusunda biraz araştırma yaptım ve bilgim olmadığı için sorma gereği duydum. AOC G2460VQ6 24" 75Hz 1ms monitörü aslında uygun fiyatlı buldum (ölü piksel sorunu var diye satılan bir monitör. 1 ila 3 arası ölü piksel olduğu yazıyor.). Bu monitörü her ne kadar içime sinmese de fiyat olarak uygun gördüğümden almayı düşündüm ama önerilerinizle topladığım sisteme yakışır bir monitör almak daha iyi olacaktır.

Sistem:
Intel Core i5 10400F
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC
MSIB460M PRO DDR4
G.Skill Ripjaws V Siyah 16 GB
SanDiskUltra 3D 500GB

Son düzenleyen: Moderatör:
O monitöre 1500TL mi istiyorlar? Gerçekten inanılmaz...

En fazla ederi 600TL o monitörün.

144Hz, VA panel, gerçek 8 bit renk derinliği ve oldukça yüksek renk gamutları, standart VA'lardan daha yüksek kontrast oranı (Siyah ve beyazları etkiler) gibi güzel özellikler sunuyor.

Ayrıca AMD ekran kartınız var ise FreeSync Premium olması da bir artı.

@Silinen üye
@Quiewy
Komik olan nedir?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. 8500 TL bütçem var ve 7000 TL sistem topladım. Bana 1500 TL kaldı. Sistem bileşenleri kargoda. Monitör konusunda biraz araştırma yaptım ve bilgim olmadığı için sorma gereği duydum. AOC G2460VQ6 24" 75Hz 1ms monitörü aslında uygun fiyatlı buldum (ölü piksel sorunu var diye satılan bir monitör. 1 ila 3 arası ölü piksel olduğu yazıyor.). Bu monitörü her ne kadar içime sinmese de fiyat olarak uygun gördüğümden almayı düşündüm ama önerilerinizle topladığım sisteme yakışır bir monitör almak daha iyi olacaktır.

Sistem:
Intel Core i5 10400F
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC
MSIB460M PRO DDR4
G.Skill Ripjaws V Siyah 16 GB
SanDiskUltra 3D 500GB

sana şöyle söyleyeyim, bende sistem topladıktan sonra monitör araştırması yaptım kesinlikle ölü pikseli olan bir monitör alma elinde kalır. 1500TL'ye itopyada gayet güzel monitörler var istersen bak derim

144Hz, VA panel, gerçek 8 bit renk derinliği ve oldukça yüksek renk gamutları, standart VA'lardan daha yüksek kontrast oranı (Siyah ve beyazları etkiler) gibi güzel özellikler sunuyor.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. bu monitöre bakacağım.

Philips o monitoru var bende

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Bu monitör ile ilgili fikirleriniz nedir.

@Silinen üye
@Quiewy
Komik olan nedir?
Ekran kartı AMD değil ama ekran kartım FreeSync destekliyor diye biliyorum. Bunun ile alakalı bir rehber de var. Fiyat olarak bütçeme yakın görünüyor ve listeme ekledim.
İlginiz için teşekkür ederim. Değerlendireceğim ve daha uygun bir fiyat sunan site bulursam olabilir.

@Silinen üye
@Quiewy
Komik olan nedir?
Hocam bahsettiğiniz monitör 4ms tepki süresine sahip ve 75Hz olarak görünüyor linkte.
Şöyle bir seçenek var ve aynı fiyata aynı monitör fakat tepki süresi ve yenileme hızı bir tık üstü.

PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01 144Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı