1500 TL Notebook Tavsiyesi

MSI bütçesine çıkmam şu anda malesef ki mümkün değil. Fakat öyle bir durum sözkonusu olursa, ilk başvuracağım yer burası olacaktır :). Mühendislik programları ve online oyunlar konusunda yeterli bir pc alsam ve beni 4 sene gibi bir süre götürse, benim için son derece yeterli olacak.


Sizin tavsiyeleriniz haricinde bu notebook hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Asus X550LN-XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
 
Son düzenleme:
Almışken biraz daha koyup üstüne i7-4500'lu modelini alsan daha mı iyi olur diye düşünüyorum. i5-4200U kötü değil ancak 4 yıl götürmesini istiyorsun. İ7-4500U'lu hali daha rahat götürür gibi geliyor bana.
 
Rica ederim. i7'li modeli alırsanız bence 4 sene kullanabilirsiniz. Yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. 840M'li yeni nesil bir ekran kartı var. İstediğini verecektir sana.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı