1500 TL Oyun Notebook tavsiyesi

lordoski

Hectopat
Meraba iyi günler. İtalyadan yeni geldim 1 hafta oldu. Fakat Laptopum ulaşım aracındayken çalındı. Neyse ki 3 yıllık emektardı. Yani üzülecek bir olayım olmadı. :) Şimdi üniversite öğrencisiyim yeni bir Laptop alacağım. Malum finallerde bitti, bu ara çok sıkmıyorum kendimi yeni geldim yurt dışından.

1500 liraya bir Notebook alacağım. Oyun amaçlı alacağım ama 7/24 oyun oynamayacağım. Ama oyun oynadığım zamanda Mid veya High ayarlarda takılayım yani çok kötü olmasın, ısınma sorunu olmasın, çok oynamayacağım dediğim gibi. Marka olarak düşünmedim. Ekran kartı iyi olması yeterli i5 maksimum herhalde 1500 liraya. Neyse yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ilk önce hoş geldiniz. Bu arada Dolar çok yükseldi ve Bilgisayar parça fiyatları fırladı. Bunu dikkate alarak limitinizi biraz daha yükseltmenizi tavsiye ederim o yüzden aşağıdaki sistemi öneriyorum size, ilaveten şu Link'tende daha iyi sistemlere bakabilirsiniz. Dizüstü Sistem Tavsiyeleri – Ocak 2014

Orta Seviye Dizüstü Sistemler
Dell Latitude E5530
Lenovo ThinkPad E530
İşlemci
Intel Core i5-3230M​
Intel 3210M
Yongaseti
Intel HM76​
Intel HM76​
Grafik Arabirimi
HD 4000​
Nvidia GT 630​
Bellek
4GB DDR3​
4GB DDR3
Sabit Sürücü
500GB Mekanik disk​
500GB Mekanik disk​
Ekran
15.6″, LED, 1920 x 1080​
15.6″, LED, 1366 x 768
Optik Sürücü
DVD yazıcı​
DVD yazıcı​
Bağlantılar
2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, HDMI​
3 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, HDMI
Kart Okuyucu
SD, SDHC, SDXC​
SD, MS, MSPro, MMC
Wi-Fi, Bluetooth, LAN (RJ45)​
Wi-Fi, Bluetooth, LAN (RJ45)
Pil
6 Hücreli​
6 hücreli
Ağırlık
2.45 kg​
2.45 kg
İşletim Sistemi
Linux​
Windows 7 64 bit
Fiyat
776$ + KDV
866$ + KDV

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı