1500 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1500

deprisee

Decapat
Katılım
29 Temmuz 2021
Mesajlar
79
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bütçe belirttiğim gibi bir oyuncu kulaklığı arıyorum. 950 TL civarına Arctis 3 alacaktım fakat şu an fiyatı çok uygun bir G435 buldum 1200 TL civarı, sizce alınır mı? Bir de Razer Barracuda X modeli var 1800 TL. Aradaki fark vermeye değer mi, başka neler önerirsiniz? Yazdığım ürünlerin linklerini bırakıyorum.


 
G435 i asla önermiyorum. Şiddetle önereceğim model: Blackshark V2, 7 kere kulaklık değiştirdim neredeyse her markaya aşinayım. En iyisi bu benim için.
Neden hocam, merakımdan soruyorum 3-4 ay önce arkadaşım bunu şiddetle önerdiği için az daha alıcaktım sonradan vazgeçtim başka kulaklık aldım.
 
Neden hocam, merakımdan soruyorum 3-4 ay önce arkadaşım bunu şiddetle önerdiği için az daha alacaktım sonradan vazgeçtim başka kulaklık aldım.

Mikrofonu kötü bir kere bir de Logitech'lerde olan genel sorun seslerin yüksek gelmemesi. Ayrıca 435'in hoparlörlerinin önünde bir ped bile yok.
 
Mikrofonu kötü bir kere bir de Logitech'lerde olan genel sorun seslerin yüksek gelmemesi. Ayrıca 435'in hoparlörlerinin önünde bir ped bile yok.
Arkadaşım tam bir marka delisi, mesela logitech 100 üzerinden 30 puanlık ürün yapsın gidip 70 puanlık ürün yerine logitech alır, o yüzden bu konularda çok güvenmemiştim şuan fury x kullanıyorum gayette memnunum.
 
Arkadaşım tam bir marka delisi, mesela Logitech 100 üzerinden 30 puanlık ürün yapsın gidip 70 puanlık ürün yerine Logitech alır, o yüzden bu konularda çok güvenmemiştim şu an Fury X kullanıyorum gayet de memnunum.

O da güzel bir model güle güle kullanın.
 

Geri
Yukarı