1500 TL sessiz klavye önerisi

F/P ürün olarak Hunter Series Kharma X Rainbow öneririm bende bunu kullanıyorum sert Switch yok yumuşak tuşlar. 250 TL şu an. Üst segmente hakim değilim
Yanlış anlaşılmasın, arkadaşlar da gülücük atarak neyi ifade ediyorlar ben de bilmiyorum fakat parası neyse veririz gibi bir durum için değil, ne zaman f/p ürünü alsam 2-3 ay sonra elimde kalıyor. Bu sebep nedeni ile almışken iyisini alayım 5-6 sene götürsün istiyorum. Tavsiyen için ayrıyeten teşekkür ederim.


Bunun rahatsız etmemesi lazım. Red Switch:


Kendim kullanıyorum ek olarak. Sorun varsa sorabilirsin.
Aşağıdaki modeli düşünebilirsin 🤌

arkadaşın bütçesi ortalama 1500 lira. o bütçede bir şey isteyen kişi mekanik klavye istiyordur muhtemelen. bilgisi olmadığı içinde burada konu açmış bilenden tavsiye istemiş. senin tecrüben ve görüşünde değerli ama kriter dışı olduğu için arkadaşlar gülmüştür. anlaşılmayacak bir şey olmamalı.



sanırım mekanik klavye istiyorsunuz tam belirtmemişsiniz. blue switch klavyeler seslidir onları kafadan eleyebilirsiniz. red switch klavyeler piyasada çokça satılıyor kullanım hissiyatı ve sesi itibariyle işinizi görebilir. üstteki arkadaşların önerilerine bakabilirsiniz. eğer ses faktörü sizin için çok nihaiyse membran klavyeler düşünebilirsiniz ama kullanım ömrü olarak mekanik klavyeler kadar dayanım vaat etmezler.
Mekanik klavye nedir ? Membrane klavye nedir ? açıkçası arasındaki farkı bilmiyorum amazon linkinde de ayrı ayrı belirtilmiş ama yardımcı olursanız sevinirim bu konuda.

Ayrıyeten, belirtmemişim fakat ses düzeyini klavye üzerinden ayarlayabileceğim bir model varsa benim için daha iyi olur. 1500 TL civarına bakıyorum fakat maksimum 2 bin TL civarlarına kadar çıkabilirim. Üstünü vermeye pek elim gitmiyor.

Normalde bende bunu alacaktım lakin bilek desteksiz klavye kullanamıyorum ve o yüksek tuşlu klavyeleri bilek desteksiz nasıl kullanıyorlar anlamıyorum😀 Bilek desteği sadece benim için değil herkes için daha ergonomiktir diye düşünüyorum.
Evet benim de bileklerim acıyor o yüzden klavyeyi geneli olarak düz, ayaklarını kaldırmadan kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı