1500 TL Sistem - 2017

Batuhan Erdal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

2017 günümüz teknolojisine en yakın düzeyde 1500 TL veya yakınlarında fiyata denk gelecek anakart, ekran kartı, RAM, SSD , işlemci önerisinde bulunabilir misiniz? Eğer denk gelecekse ve performanstan kısmayacaksa kasa önerisi de alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.. :)

NOT: Nvidia - Intel Sistem olursa daha güzel olur. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
PC TOPLAMA.jpg
Öncelikle merhaba. Bu sistem ihtiyacınızı görecektir. G3258 işlemcisi overclockla birlikte i3 hızına yetişebiliyor fakat stock fan la o kadar hızlandırmak mümkün değil. İsterseniz bir cpu fan alın veya stock fanla 3.4 GHz ye kadar yükseltirsiniz 4.2 GHz de yükseltirsiniz ama ses hiç hoşunuza gitmeyecektir. Bilmem anlatabildim mi. Test videolarından daha yakın bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 206345 Öncelikle merhaba. Bu sistem ihtiyacınızı görecektir. G3258 işlemcisi overclockla birlikte i3 hızına yetişebiliyor fakat stock fan la o kadar hızlandırmak mümkün değil. İsterseniz bir cpu fan alın veya stock fanla 3.4 GHz ye kadar yükseltirsiniz 4.2 GHz de yükseltirsiniz ama ses hoşunuza hiç gitmeyecektir. Bilmem anlatabildim mi. Test videolarından daha yakın bakabilirsiniz.
Kaç yıl öncede kaldınız? G3258 devri biteli çok oldu.

Kaç yıl öncede kaldınız? G3258 devri biteli çok oldu.
Eski olması önemli değil şu an dünyanın en güçlü GPU'suna sahip olan ekran kartı Titan X'i bile hiç darboğaz yapmadan oynatabilmesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ki Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün bu konudaki testi de mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski olması önemli değil şu an dünyanın en güçlü gpu suna sahip olan ekran kartı Titan X i bile hiç darboğaz yapmadan oynatabilmesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ki Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün bu konudaki testide mevcut.

1- Titan X şuan da dünyanın en güçlü GPU'suna sahip değildir.
2- İşlemciyi kaliteli bir soğutucu ile OC edip yüksek frekansalara çıkarırsanız normal oyunda darboğaz yapmayabilir. Ama multiplayer oyunlarda ciddi oranda darboğaz yapar ve günlük kullanımda performansı kötüdür.
3 sene öncesi için düşük bütçede iyi bir tercih olabilirdi ancak şuanda alınması yanlış. Üzerinden yıllar geçen videoları izleyip bilgi vermeye çalışmayın.

Öneri için teşekkürler. Bunu ve diğer sistem önerilerini izlemiştim Recep Abilerin:) Ama ben de arkadaşa katılıyorum. :( Onun haricinde DDR4 sistem daha iyi olacaktır. DDR3 gerçekten çok eskide kaldı. Birkaç ürünü birleştirip 1700 yakın maliyette sistem oluşturuyorum ama yine benden daha tecrübeli insanların yazacağını düşünerekten konuyu açtım. Not ekleyeyim tekrardan DDR4 tavsiyeleri bekliyorum. Hatta GPU'yu olabildiğince maksimum diğer parçaları daha ucuz GPU'ya oranla önerirseniz sevinirim. Yeter ki GPU darboğaz yapmasın ve daha ötede olsun öteki parçalarla. :)

Merhabalar,

2017 günümüz teknolojisine en yakın düzeyde 1500 TL veya yakınlarında fiyata denk gelecek anakart, ekran kartı, RAM, SSD , işlemci önerisinde bulunabilir misiniz? Eğer denk gelecekse ve performanstan kısmayacaksa kasa önerisi de alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.. :)

NOT: Nvidia - Intel Sistem olursa daha güzel olur. :)
NOT 2: Sistemde HDD'ye ihtiyacım yok, HDD'm var. Sistemi DDR4 olarak önerirseniz çok sevinirim. Ve GPU'dan kısmayıp diğer parçalardan kısabilirsiniz yeter ki darboğaz yapmadan çalışsın. :)

Güncel önerileriniz bekliyorum. AMD önermek isteyen olursa onu da değerlendirmek isterim.

O zaman ne yapıyoruz @Pantheon bir el atsana. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı