1500 TL sistem önerisi

Ya hocam bize RAM, PSU, kasa, fanların ve HDD'nin mevcut olduğunu söylüyorsunuz. Sonrasında işlemci ve anakart var diyorsunuz. Karar verin, bütçeniz 1500TL ise.
İşlemci:
Anakart:
Ekran kartı:
PSU:
Veya 1500TL bütçem yok, elimde parçalar var ve bunları değerlendireceğim derseniz GTX 750-750 Ti, RX 550-460 gibi ekran kartlarına yönelin.

Hocam o anakart yerine daha kaliteli H55'ler alınabilir ve 700TL'ye RX 470'ler bulunuyor. Ve ikinci el PSU önermem. X3440'da Aliexpress'de kargo dahil 75TL'ye geliyor.

Hocam ne dediğiniz belli bile değil tekrardan şu an elinizde neler var ve ne yapmak istiyorsunuz söyler misiniz ben tam anlayamadım da.
Kafam gerçekten karıştı. Sorun bende sanırım. Arkadaş ilk bu parçaları önerin diyor. Sonrasında bu anakart ile uyumlu olacak diyor. Sonrasında yetmiyor işlemcisi olmadığını söylüyor.
Hocam o anakart yerine başka H55'ler alınabilir ve 700TL'ye RX 470'ler bulunuyor. Ve ikinci el PSU önermem. X3440'da Aliexpress'de kargo dahil 75TL'ye geliyor.
Hocam, arkadaş Adana'da oturuyor. H55 düzgün bir anakart yok. RX 470 falan hiç sormayın.

Baştan alıyorum
Ana Kartım : M4A78LT-M LE
Desteklediği işlemci modeller : M4A78LT-M LE İşlemci Desteği | Anakart | ASUS Türkiye
Ram : DDR3 8 GB
HDD : 500 GB
İşlemci : AMD X2 220 | Değiştirebilirim
Ekran Kartı : Yok
Kasa : Var
PSU : Resmi Ektedir
Bilgisayardan istediklerim PUBG kaldırsın orta ayarlarda bana yeter
Dipnot : Onu çöpe at bunu çöpe at demeden bu bilgisayarı adam edeceğim parçaları söyler misiniz rica etsem?

Dosya Ekleri

• IMG_20201025_203828.jpg
    IMG_20201025_203828.jpg
    213,5 KB · Görüntüleme: 18

1600TL ediyor. Sahibinden ilanları adamdan GET ilanı açmasını isteyerek alın. Açmazsa almayın. PSU çöp anakart ve işlemci'yi 200TL'ye satın. İşlemci'yi alırsanız o soğutucu ile birlikte 3.5GHz'lere OC'layın. Böylece RX 470'i besler. RAM'leri de yeni Anakart'a takarsınız oldu bitti. PUBG'de 1080P High ayarlarda kasmadan donmadan oynarsınız.

1600TL ediyor. Sahibinden ilanları adamdan GET ilanı açmasını isteyerek alın. Açmazsa almayın. PSU çöp anakart ve işlemci'yi 200TL'ye satın. İşlemci'yi alırsanız o soğutucu ile birlikte 3.5GHz'lere OC'layın. Böylece RX 470'i besler. RAM'leri de yeni Anakart'a takarsınız oldu bitti.
GET açacaklarını sanmıyorum. Açsalar dahi genelde fark alıyorlar üzerine. Umarım farksız GET açarlar ve arkadaşın işi görülür. Ciddi manada oturduğum yerde bunaldım.

Hocam bir önceki konuşmam da resmi attım bakabilirsiniz.

Hocam o PSU'ı çöpe atsanız bile anca hurdacı alır. Bir an önce değiştirin.
GET açacaklarını sanmıyorum. Açsalar dahi genelde fark alıyorlar üzerine. Umraım farksız GET açarlar ve arkadaşın işi görülür. Ciddi manada oturduğum yerde bunaldım.

Geriye 100TL kalıyor işlemci ve Anakart'ı satınca. O 100TL'yi de o parayla harcarsınız. Zaten adam ürününe güveniyorsa ve sorunsuzsa GET açar. Açmazsa dolandırıcıdır. 50TL daha vermeyi teklif edince kabul eder dolandırıcı değilse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı