1500 TL Sistem Tavsiyesi

Abdussamet

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar maksimum 1500 TL civarı bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Ancak en ufak bir bilgim olmadigindan dolayi buraya konu actim. CS:GO, H1Z1 türü oyunları rahatlıkla oynatabilecek sistem önerilerinizi bekliyorum.

Yarın almayı düşünüyorum.

Vatan mı, Eksen mi?

Sinerji.gen.tr

1568.png

Son düzenleme:
AMD'nin ucuz olduğunu nereden çıkardınız? Sizi temin ederim AMD tarafından alacağınız bir işlemcinin Intel tarafında daha performanslı bir alternatifi her zaman mevcut. Üstelik anakarta çok yüksek fiyat vermeniz gerekmiyor.

AMD'nin ucuz olduğunu nereden çıkardınız? Sizi temin ederim AMD tarafından alacağınız bir işlemcinin Intel tarafında daha performanslı bir alternatifi her zaman mevcut. Üstelik anakarta çok yüksek fiyat vermeniz gerekmiyor.
Bana 1500 tl ye en iyi alınabilecek oyun kasası yaparmısın yeni nesil oyunları rahatlıkla kaldırabilecek.

Merhabalaar @Abdussamet
Bilgisayar toplamayla pek bir bilgim yok ancak arkadaşımızın topladığı sistemi alacaksan eğer sinerji.gen.tr'yi tercih etmen daha iyi olur. Güvenilir bir sitedir daha dün ekran kartı siparişi verdim ve bugün geldi çok hızlılar vede sattıkları ürünler çok ucuz. Saygılarımla...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı