1500 TL sistem toplama

Bütçe
900-1500₺
Bu sistemin sifiri ne kadardır ve kaç liradır
İyi bir sistemmi

Benim attığım sistemi diyorsanız sıfırı yok ancak ederi 1500 eder. İleride güçlü bir ekran kartı da takabilirsiniz. Ek olarak GT 630 ekran kartıyla valorant da 90 100 FPS alabilirsiniz. Bu fiyat bandında iyi bir sistemdir.

Benim attığım sistemi diyorsanız sıfırı yok ancak ederi 1500 eder. İleride güçlü bir ekran kartı da takabilirsiniz. Ek olarak GT 630 ekran kartıyla valorant da 90 100 FPS alabilirsiniz. Bu fiyat bandında iyi bir sistemdir.
Ya ben şimdi almaya kalksam bütçeyi halletsem bile nasil alicam 2.el ya şehirler büyük ihtimal aynida değildir o yüzden sifiri varmidir diye sordum

Ya ben şimdi almaya kalksam bütçeyi halletsem bile nasil alacağım 2.el ya şehirler büyük ihtimal aynida değildir o yüzden sifiri var midir diye sordum

Hocam 7 yıllık işlemci 7 yıllık ekran kartı. Sıfırı bulunmaz galiba. Ek olarak şehiriniz söylerseniz araştırabilirim. Eğer buradaki i7'li sistem olmaz ise.

Hocam 7 yıllık işlemci 7 yıllık ekran kartı. Sıfırı bulunmaz galiba. Ek olarak şehiriniz söylerseniz araştırabilirim. Eğer buradaki i7'li sistem olmaz ise.
Vallaha cok guzel olur ama isiniz varsa mesgul etmiyim Eskişehir liyim bu arada tekrardan ilgin icin cok teşekkür ediyorum

Vallaha cok guzel olur ama isiniz varsa mesgul etmiyim Eskişehir liyim bu arada tekrardan ilgin icin cok teşekkür ediyorum

Sıkıntı yok hocam. Rica ederim.
Hocam şu bilgisayar oldukça iyi.

Oyun bilgisayarı
Fiyat fazla derseniz şu da var.

Quard Masaüstü bilgisayar
İkisi de Valorant'da iyi performans verir. İkinci bilgisayara 4 GB RAM eklemesi yaparsanız 100 FPS'leri görürsünüz.
Bence ikinci bilgisayarı alın. İşlemci ve ekran kartı modeli biraz düşük ancak monitör falan da dahil. Ama 4 GB RAM ekleyin.

Sıkıntı yok hocam. Rica ederim.
Hocam şu bilgisayar oldukça iyi.

Oyun bilgisayarı
Fiyat fazla derseniz şu da var.

Quard Masaüstü bilgisayar
İkisi de Valorant'da iyi performans verir. İkinci bilgisayara 4 GB RAM eklemesi yaparsanız 100 FPS'leri görürsünüz.
Bence ikinci bilgisayarı alın. İşlemci ve ekran kartı modeli biraz düşük ancak monitör falan da dahil. Ama 4 GB RAM ekleyin.
Cok sağolasın bende bakmıştım sahibinden ama bulamamıştım gercekten cok teşekkür ediyorum ama ilk yolladigin fiyatina gore daha iyi degilmi ?

Cok sağ olasın bende bakmıştım sahibinden ama bulamamıştım gercekten cok teşekkür ediyorum ama ilk yolladigin fiyatina gore daha iyi degil mi?

Bütçeyi biraz aşıyor diye öyle söyledim. Yoksa ilk olan daha iyi.
Hocam eğer toplayabilirseniz şöyle bir şey önerebilirim.

GTX 760 Gigabyte Windforce 2 GB 256 Bit 3 fanlı ekran kartı.

Xeon 5430 hazır modlu işlemci.

Gigabyte GA-G41M-combo 775 pin DDR2 - DDR3 anakart.

High Power 500 waat.

HyperX Savage DDR3 8 GB RAM.

ASUS Power Supply yok siyah boş kasa.

Bütçeyi biraz aşarsan bu.

Yok aşamam dersen bu.

Hocam olduğu kadar toplamaya çalıştım. Bu sistemi böyle toplarsanız çoğu oyunu oynayabilirsiniz. @Samotne Ciasteczka hocam uyumsuz parça varsa söyler misiniz? @PALAVRA hocam parçaları alırken yanınıza işi bilen birini alırsanız daha iyi olur. Ayrıca parçalar da herhangi bir sıkıntı çıkarsa sorumluluk almıyorum sonuçta ikinci el.

Son düzenleme:

High Power 500 waat.

Yok aşamam dersen bu.

Hocam olduğu kadar toplamaya çalıştım. Bu sistemi böyle toplarsanız çoğu oyunu oynayabilirsiniz. @Samotne Ciasteczka hocam uyumsuz parça varsa söyler misiniz? @PALAVRA hocam parçaları alırken yanınıza işi bilen birini alırsanız daha iyi olur. Ayrıca parçalar da herhangi bir sıkıntı çıkarsa sorumluluk almıyorum sonuçta ikinci el.
İlgin icin cok sağol tekrardan:)
Tek tek toplayabilir misin?
Evt toplayabilirim

High Power 500 waat.

Yok aşamam dersen bu.

Buradaki islemciyi almak yerine benim.
Pentium (r) Dual-CORE E5500 2.80GHz islemcim var o olur mu bu sisteme.

High Power 500 waat.

Yok aşamam dersen bu.

Bir şey sordum ama musaitsen cevap verebilir misin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı