Ayazda kaldım gene kafam karıştı
Ben daha apu ne demek bilmiyorum kardeş ben sana ne istediğimi şöyleyeyim gta 5 fallout 4 gibi modern ve büyük oyunları kasmadan güzel bir şekilde oynamak. Videosunu gördüğüm için ne diyim benim dediğim daha güvenilir duruyo bana göre anlamadığım için video daha açıklayıcı oldu benim içinSen illa APU istiyorsun değil mi?
Çocuk bıktı benden yeminleBen daha apu ne demek bilmiyorum kardeş ben sana ne istediğimi şöyleyeyim gta 5 fallout 4 gibi modern ve büyük oyunları kasmadan güzel bir şekilde oynamak. Videosunu gördüğüm için ne diyim benim dediğim daha güvenilir duruyo bana göre anlamadığım için video daha açıklayıcı oldu benim için
Ben daha apu ne demek bilmiyorum kardeş ben sana ne istediğimi şöyleyeyim gta 5 fallout 4 gibi modern ve büyük oyunları kasmadan güzel bir şekilde oynamak. Videosunu gördüğüm için ne diyim benim dediğim daha güvenilir duruyo bana göre anlamadığım için video daha açıklayıcı oldu benim için
Aynen bu video. Sana özelden ulaşma gibi bir sansım yokmu?Senin izlediğin videoda ekran kartı yoktu galiba APU demek hem işlemci hemde ekran kartı(R7) 2'si 1 arada olan şeydir.
Benim hazırladığım sistemde güncel. İnan ki o sistemden daha yüksek performans alırsın.
Bu video mu?;
1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - YouTube
Yok canım Estağfurullah.
Aynen bu video. Sana özelden ulaşma gibi bir sansım yokmu?
sonradan düşündüm. 200 tl masraflarım var. bilgisayara sonradanda alabilirim 200 tl lik parça. inan okul için 60 tl vercem. kıyafette almam gerek. 1500 tl bütçem var. ne almak istediğimde yazıyor.Kardeşim şunu bir netleştirelim. İlk mesajında 1700 lira param var demişsin. Sen bu paraya ne almak istiyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.