Düz S24 kaç saat ekran süresi veriyor?

Warlxy

Decapat
S25 almayı planlıyordum ama maalesef bütçeyi çıkarmıyorum, o yüzden S24 alacağım sanırım. Ama bakıyorum, internette herkes Exynos'tan şikayetçi ve bazı insanlar 4 saat ekran süresi anca alabiliyorum diye yazmışlar. İnternet'teki test videoları da bir garip açıkçası; bazı videolar 8 saat diyor, bazı videolarda 4.30 saat. Kime bakacağım bilmiyorum. S24 kullananlar varsa yorum yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Exynos 2400, Exynos 2200 gibi batarya tüketimi kadar kötü değil ama rakibi SD 8 Gen 3 işlemci gibi verimli değil. SD 8 Gen 3 ve Exynos 2400 arasında %10-15 civarlarında güç tüketim farkı oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çoğu teste batarya olarak S24, 15 modelini geçiyor. Bu testlerde S24 SD modeli, Exynos modeli ile 15 benzer düzeylerde batarya performansı sergiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı