1500 TL Technopat Sisteminde AMD A10 7890K Kullanmak

Intel'in i3 işlemcisi içerisinde dahili grafik kartı da mı bulunuyor? A10 7890k içinde R7 grafik işlemcileri var sanırım, teknopat testlerinde 1080 pikselde 30 fps'lere kadar performans alıyorlar doğruysa eğer

ben sistemi kurdum ramler sığıyor. anakart burada belirtilen msi, ekran kartı yok, işmenci a10 7890k, ramler de hyperx 2400 mhz 2*8 gb. sistem canavar gibi oldu, henüz bf4 test etme imkanım olmadı ama güncel ne varsa oynatıyor (dark soul 3, gta 5, fallout 4, rainbow six siege vb.) league of legends falan saymıyorum bile. onları grafikler full'de oynatıyor. bu yukarıda saydıklarımı da 1080p oynatıyor, kasma söz konusu değil.

ama şunları unutma: birincisi windows 10 kur, dx12 desteği windows 10 içerisinde var, anakart driverlarını düzgün kur ve güncelle, bir de uefi'den (boot'tan yani) belekleri 2400 mhz olarak seç ve ekran kartına 2 gb olarak ayır.

Amd Wraith soğutucu ile dimi ramler 2x8 savage mi 2x8 hyperx beast mı ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Kendi default sogutucusu işte :) fazladan para verip sogutucu almak istemedim. Biraz fazla ses çıkarıyor ama iyi sogutuyor. Ben ssd de takmadım, düz hdd. Toplamda 1380 tl'ye geldi bir ay önce.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı