1500 TL Telefon Önerisi

Oguzz162000

Kilopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Ben 10. sınıf öğrencisiyim. Başta bu bütçeden 100 200 lira fazla vererek bir laptop almak istiyordum. Fakat artık akıllandım ve derslerime çalışıyorum. Ve bu kadar yol almışken laptop alarak aklımın tekrar oyunlara düşüp derslerime engel olmasını istemiyorum. Konuda da görüldüğü gibi 1500 lira bir bütçeye telefon almak istiyorum. Neler önerirsiniz ? Son olarak kararımdan vazgeçerek laptop almalı mıyım ? Derslerime mani olur mu ?
 
Kontrollü baktığın şekilde mani olmaz. Ancak hangisine daha çok ihtiyacın varsa ona öncelik vermelisin. Hardcore oyun oynayacaksan 1500 TL bandında düzgün bir laptop bulmak zor. Telefon olarak ise beklentilerini öğrenmek lazım öncelikle :)
 
1500 liradan daha da düşük alabilirsin. Bu seçimde ise lg g3 ü şiddetle tavsiye ederim. Arkadaşım yeni aldı 32gb lik versiyonunu. Çok memnun. Telefonda sıfır kasma, uygulamalar arsı hızlı geçiş. Yani ben note 5 kullanıyorum, ama g3 önerebileceğim en iyi telefon.
 
Ben çok oynuyordum oyun. Ben kendimi tanıdığım için öyle diyorum. 1700 tl fiyatında bir laptop alıcam alırsam. M5'i bende düşündüm fakat kararsızım :(
 
Bütçe 1700 hocam nereye alıyorum :D

Tarifeye ek satın alıcam telefonu fakat LG G3'ün 16GB depolama alanlı modeli mevcut operatörlerde. 32gblık göremedim.
 
Bence Zenfone 2 32GB modelini al. Hem LG G3 den daha ucuz hem de RAM miktarı daha fazla. Ayrıca LG G3 oyunlarda ısınma problemi yaşıyor ve batarya performansı da bence yeterli değil. Zenfone 2 de 64 bit işlemci var ayrıca 4.5G için daha iyi bir model çünkü daha fazla 4G/LTE frekans desteği var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı