1500 TL Telefon önerisi

Bende bu konuda oldukça araştırma yaptım edindiğim bilgiler şunlar:
Samsung c7 Pro
ASUS ZenFone 3
Samsung A3 2017
Bunları sana öneririm özellikle de hafıza ve RAM konusunda rakiplerini ezmiş durumdalar.
Eğer oyun vb. şeylere de bakıyorsan C7 Pro'yu şiddetle öneririm çünkü bu fiyata aynısını belki bulursun ama daha iyisini bulamazsın.

Merhabalar
Kamerasına önem verdiğiniz 1500 TL lik telefon bir telefon arıyorsanız benim de şu anda kullandığım Huawei p9 lite 2017 modelini önermek istiyorum, fiyatı 1400-1500 TL arasında olup kamerası üst segment telefonlarla yarışır bir performans sunuyor. İstediğiniz gibi oyun da oynayabilirsiniz kasma sorunu yok. Belki hafızası size sıkıntı yaratabilir 16GB lik bir hafızası var ama isterseniz 25GB a kadar sd kart desteği sunmakta.

İyi günler dilerim.

Merhabalar
Kamerasına önem verdiğiniz 1500 TL lik telefon bir telefon arıyorsanız benim de şu anda kullandığım Huawei p9 lite 2017 modelini önermek istiyorum, fiyatı 1400-1500 TL arasında olup kamerası üst segment telefonlarla yarışır bir performans sunuyor. İstediğiniz gibi oyun da oynayabilirsiniz kasma sorunu yok. Belki hafızası size sıkıntı yaratabilir 16GB lik bir hafızası var ama isterseniz 25GB a kadar sd kart desteği sunmakta.

İyi günler dilerim.
P9 lite 2017 Hepsiburada'da 1030 TL'ye satılıyor. 1500 TL'ye eğer büyük telefon seviliyorsa C7 Pro alınabilir.

Bende bu konuda oldukça araştırma yaptım edindiğim bilgiler şunlar:
Samsung c7 Pro
ASUS ZenFone 3
Samsung A3 2017
Bunları sana öneririm özellikle de hafıza ve RAM konusunda rakiplerini ezmiş durumdalar.
Eğer oyun vb. şeylere de bakıyorsan C7 Pro'yu şiddetle öneririm çünkü bu fiyata aynısını belki bulursun ama daha iyisini bulamazsın.

C7 pro düşünücem teşekkürler.
Xiaomi Redmi 5 Plus sizin için kullanışlı olabilir. Daha fazla bilgi için alttaki siteye bakınız.
Xiaomi Redmi 5 Plus
Teşekkürler.
Merhabalar

İyi günler dilerim.

Aslında Huawei P Smart düşünmüştüm ona bakabilirim. Huawei çok beğeniliyor bu aralar. Teşekkür ederim.

Redmi 5 Plus kamera olarak iyi değil. Sony X, P9, C7 serisi, Mi Note 3 kamera olarak başarılı modeller bu fiyat aralığında.

Zenfone 3 bu fiyat aralığında bir telefon değil daha pahalı bir model.

Huawei p9 lite 2017 modelini önermek istiyorum, fiyatı 1400-1500 TL arasında olup kamerası üst segment telefonlarla yarışır bir performans sunuyor

Saçmalayın, kendin kullanıyorsun diye telefonu göklere çıkarma, dediğin şeyin hiçbir mantıklı açıklaması yok, fiyatına göre idare edebilecek bir kameraya sahip ama orta üst ve üst seviye modeller kamera konusunda yarışamaz. Ayrıca P9 Lite 2017 1400-500 TL fiyatına değil nette 1000 TL fiyatına bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı