1500 TL telefon seçimi

Hangisi alınmalı ?

• Oy verenlerin toplamı
    7

Monkey D Luffy

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1500TL bütçem var. Şu an kullandığım telefon IPhone 4, yetersiz gelmeye başladı. Bende değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum. Birkaç öneriye baktım ama hala karar vermiş değilim.
Aradığım özellikler :
-Şarjı en az 1 gün götürmeli
-Oyun performansı iyi olması
-Kamerası çok kötü olmaması
-Tasarımı güzel olması (gerçi bu göreceli bir kavram)
-Beni 3 yıl kadar idare etmeli.
Düşündüğüm ürünler :
-Lenovo VİBE P1
-LG G3
-İPhone 5s
-Sony Xperia z3

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yukarıda belirttin telefonların hepsi eski telefonlar(P1 hariç). Sıfır almana değmeyecek telefonlar yanii.

Ben illaki 1.500TL vereceğim diyorsan ;

İthalatçı garantili Samsung Galaxy S6'a bakabilirsin ama sarjı 1 günü çıkartmayabilir.

3 sene götürür mü bilmem ama belirttiğin gibi P1 pil konusunda yanıltmaz.

İthalatçı garantili olarak 1250TL'e LG G4 düşünebilirsin.

O kadar paraya gerek yok diyorsan da ;

920TL'e GM 5 Plus düşünebilirsin :)

Z3 Compact'da ekran çözünürlüğü HD olduğundan dolayı performansı Z3'e göre daha iyidir ve pili daha uzun gider.

Ama 2016'da küçük ekranlı bir telefonu cidden kullanmak istiyor musun ?

Dostlar yorumlarınız için teşekkürler . Araştırmaya devam ediyorum ama şuanda en mantıklı olan Lenovo VİBE P1 görünüyor. Gümüş veya koyu gri rengi hoşuma gitti. Snapdragon 615 işlemcisi günümüzdeki çoğu işlem için yeterli görünüyor. Ayrıca bataryası hafife alınmayacak derecede. O fiyata Xperia Z3 bulamazsam Lenovo alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı