1500 TL Telefon Tavsiyesi

İlk öncelikle telefonu siz yapmışsınız gibi savunmayın.
Doğruyu konuşun iyi yanı Android 10a kadar destek alması.
Peki ben ön kamera dayanıksız diye bir şey dediğimi veya yazdığımı göremiyorum.
Bahsettiğiniz ön taraf camı da olsa DAYANIKSIZ diğer telefonlara göre.
Burada bir tercih yapılacak ve telefonlar karşılaştırılıyor.
Küstah kelimesini görmezden gelip kendimi senin seviyene düşürmek istemiyorum...
Terbiyemizi Koruyalım.....

İyi Forumlar....
:D Adama bakın yahu, güzel kardeşim sen önce, bir göz doktoruna gözük. Bak birde ban attırmış, ceza yedim. Sinir krizi geçirdim yahu gece gece :D Okuyun bakalım ben size mi KÜSTAH dedim, yoksa tam bir f/p telefonu olan General GM 5+ bir telefonu, AMİRAL GEMİSİ bir telefonu, 6S ile yarışacak bir telefonu, 1100 TL'ye bulup onu kötü bir şekilde eleştirmenize mi küstahlık dedim? Size değil, sizin telefonu eleştirmenize dedim. Olayı güzel bir şekilde idrak edin önce, lütfen! Daha kendinizi ifade edemiyorsunuz, birde bana ban attırıyorsunuz :) Buyur, kendini ifade edemediğinin bir kanıtı:

"Peki ben ön kamera dayanıksız diye bir şey dediğimi veya yazdığımı göremiyorum." evet sen zaten ön kamera demedin, onun yerine şunu dedin:
"(Edit) Üstte bir kişi yazmış GM 5+ da olabilir ama ön ekran dayanıksız göz önünde bulundur." şimdi güzel kardeşim, ben mantığıma dayanarak şuna vardım. Mantıken, bir telefonda sadece bir ekran var değil mi? Arka ekran var mı? YOK. Telefonda arka ve ön olmak üzere hangi donanım çifttir? Ya flash ya da kamera. Gerisini sen düşün zira senin seviyene inmeme gerek yok. İyi forumlar.

Tamam telefon malzeme bakımından, biraz da olsa kötü olabilir ki, eğer o yorumda ekran hakkında bir şey dediysen, o ekranın adı Corning Gorilla Glass 4. Sen önce bir bu cam hakkında güzelce bir araştırmanı yap. Ondan sonra cevabını bekliyorum güzel kardeşim. Telefonu kullanmadığın yalan üzerine kurduğun cümleden belli. Lütfen arkadaşları yalan yanlış bilgilerle doldurmayalım. General Mobile GM 5+ gerçektende gayet iyi bir telefondur. Şahsen telefona sahibim ve anahtarlarımın olduğu cebimde bile telefonu korkmadan taşıyabiliyorum. Sadece arka tarafı çiziliyor. Ama ekranı o kadar sağlamki bıçak bile aşırı derecede zorlamayınca çizemiyor. Tek eksi yönü, hızlı şarj yaparken hayvan gibi 40 derecelere çıkıyor, eeee o da olsun bir zahmet. Hızlı Şarj sonuçta. Tekrardan herkese iyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı