1500 TL TKL Kablosuz Klavye Önerisi

Bütçe
1000-1500TL
Attığınzı ürün iyidir.

@88602

Sarı Switch tavsiyemdir. Alırken Turkey Direct Mail seçip yani ücretli olanı BGRATON kodunu kullanın. Bu sayede gümrük ücretini ödememiş ve hızlı bir şekilde getireceksiniz.

Attığınzı ürün iyidir.

Benim attığım daha güzel ve kaltieli gözüküyor hocam. Redragon iyiymiş yalnız.
@88602

Sarı Switch tavsiyemdir. Alırken Turkey Direct Mail seçip yani ücretli olanı BGRATON kodunu kullanın. Bu sayede gümrük ücretini ödememiş ve hızlı bir şekilde getireceksiniz.
Bu nasıldır hocam hiçbir fikrim yok. Markayı ilk defa görüyorum zaten. Cooler Master gibi bilindik bir marka varken çin malı alınır mı? Bilemedim açıkcası.

Benim attığım daha güzel ve kaltieli gözüküyor hocam. Redragon iyiymiş yalnız.

Bu nasıldır hocam hiçbir fikrim yok. Markayı ilk defa görüyorum zaten. Cooler Master gibi bilindik bir marka varken çin malı alınır mı? Bilemedim açıkcası.
Atılan Redragon´un switchleri iyi değil. Bildiğim kadarıyla o Wireless değil Bluetoothlu. TK68 gayet güzel incelemesini bırakayım ayrıca atacağım kanalın Discord´u var bende oradayım kesinlikle gelin derim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mobilite açısından istediğim zaman masamda boş alan yaratabilmek için TKL Wireless klavye arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bunun switchleri nasıldır kullanan var mı aranızda?
Bende bu klavyeye bakıyorum son zamanlarda. Türkçe karakter olması artı.
TTC switch olması ve Hotswappable olmaması eksi gibi duruyor.
Onun dışında güzel bir klavye.
Türkçe dizilim sizin için önemli değilse Gamakay TK68 daha mantıklı duruyor.
Mobilite açısından istediğim zaman masamda boş alan yaratabilmek için TKL Wireless klavye arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bunun switchleri nasıldır kullanan var mı aranızda?
İtopya da indirime girdi şuan ben sipariş ettim.
Almak istiyorsanız bilgi vereyim dedim.

Son düzenleme:
Bende bu klavyeye bakıyorum son zamanlarda. Türkçe karakter olması artı.
TTC switch olması ve Hotswappable olmaması eksi gibi duruyor.
Onun dışında güzel bir klavye.
Türkçe dizilim sizin için önemli değilse Gamakay TK68 daha mantıklı duruyor.

İtopya da indirime girdi şuan ben sipariş ettim.
Almak istiyorsanız bilgi vereyim dedim.
Çok teşekkür ederim hocam ancak şunu soracaktım batarya ömrü biter mi? G933 kulaklık var batarya bitti. Bataryası da 500TL. Pil ömrüyle ilgili sorunlar yaşar mıyım?

Çok teşekkür ederim hocam ancak şunu soracaktım batarya ömrü biter mi? G933 kulaklık var batarya bitti. Bataryası da 500TL. Pil ömrüyle ilgili sorunlar yaşar mıyım?
Yani bataryalar genelde bir süre sonra ömrünü dolduruyor.
Bunda da aynısı olacaktır.

Yani bataryalar genelde bir süre sonra ömrünü dolduruyor.
Bunda da aynısı olacaktır.
Hocam Sensei Wireless ve G933 kullandığım kablosuz ekipmanlar 2'si de amiral gemiydi fakat 1-2 yıl geçmeden bataryaları bitti. Ancak, teknolojiğ gelişti. CK721 alsam batarya kaç yıl götürür?

Hocam Sensei Wireless ve G933 kullandığım kablosuz ekipmanlar 2'si de amiral gemiydi fakat 1-2 yıl geçmeden bataryaları bitti. Ancak, teknolojiğ gelişti. CK721 alsam batarya kaç yıl götürür?
Hocam buna kesin bir şey demem çok zor. Kullanıma pilin kalitesine göre değişebilir. Ama 2 sene gitmesini temenni ediyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı