1500 TL vantilatör önerisi

Arada kaldım şimdi bir test videolarına bakacağım.

Arada kaldım şimdi bir test videolarına bakacağım.
Migros'a falan yakınsanız gidip test edebilirsiniz. Geçen aynısını gördüm çalıştırdım hiç hava bile vurmuyor

Ya hocam avutmak ne alaka hediye geldi ne avutucam benim işime yarıyor Hulk değilsen işini görür büyük bir şey alıp napacak adam gece açsa açamaz kapatsa kapatamaz çarpar adamı powerbanke bağlar 1 saate ayarlar makineyı üff al sana uyuma cihazı daha ne istiyorsun.

@goktug.59 hocam bu makinın bir sürü markası var patenti yok bu ürünün kalitelisi var kötüsü var benimki iyi benim işimi görüyor siz hulksanız bilemem

Son düzenleyen: Moderatör:
Var fakat bu bütçede bulamazsınız. Buharlı vantilatör olarak geçer. Ufo markası en iyisi.

@goktug.59 Hocam bu makinanın bir sürü markası var patenti yok bu ürünün kalitelisi var kötüsü var benimki iyi.
Kalitelisi, kötüsü diye bir şey yok. Ürün aynı ürün ve fason üretim. Markalar toptan alıp marka basıp geçiyor.

Hocam attığınız vantilatörün motoru 10W bu motor nasıl hem su üfleyip hem de pervaneyi hızlı çevirsin.

Ben beğeniyorum beğenmezsse iade eder ben çarpar diye söylüyorum işkence yaşamasın konu sahibi bunlarda saat ayarı var.

Klima mı bu da çarpacak?

Hocam attığınız vantilatörün motoru 10W bu motor nasıl hem su üfleyip hem de pervaneyi hızlı çevirsin.

Hocam buhar ve fan modu var fan modu 3E ayarlayacak + buharı 2ye çok iyi çalışıyor.

Klima mı bu da çarpacak?

Hocam büyük tip güçlüdür sağlam döner bende de var büyük tip annemlere verdim kullansınlar diye gece bir kere açayım dedim sırtıma doğru ayarladım sabah çok fena çarptı.

Aslında aradığım tam bu tarz bir ürün.

DTS ile kumtelin ne farkı olur ikisi de iyi görünüyor.

Bir de bu ürün var hangisini tercih etmeliyim bunlardan sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…