@Silinen üye, kendinizi avutmayın hiçbir işe yaramıyor. Kumtel'in ufak fanlı ısıtıcısı var. Senin attığından biraz daha büyük hatta. Soğuk modda çalıştırıyorum resmen sırtımdan ter süzülüyor. Senin attığının ufacık pervanesi var fanın kendine bile yetmez o yapraklar.
Paranızı çarçur etmeyin hiçbir işe yaramıyor.
Migros'a falan yakınsanız gidip test edebilirsiniz. Geçen aynısını gördüm çalıştırdım hiç hava bile vurmuyorArada kaldım şimdi bir test videolarına bakacağım.
@Silinen üye, kendinizi avutmayın hiçbir işe yaramıyor. Kumtel'in ufak fanlı ısıtıcısı var. Senin attığından biraz daha büyük hatta. Soğuk modda çalıştırıyorum resmen sırtımdan ter süzülüyor. Senin attığının ufacık pervanesi var fanın kendine bile yetmez o yapraklar.
Paranızı çarçur etmeyin hiçbir işe yaramıyor.
Var fakat bu bütçede bulamazsınız. Buharlı vantilatör olarak geçer. Ufo markası en iyisi.Bu tarz ürünlerin fanı yavaş dönmüyor mu? Ne derece yeterli olur bilemedim ben her zaman prize takıp çalışan fanları büyük olan bir şeyden yanayım bu tarz ayaklı olanların buz püskürteni var mı acaba?
Kalitelisi, kötüsü diye bir şey yok. Ürün aynı ürün ve fason üretim. Markalar toptan alıp marka basıp geçiyor.@goktug.59 Hocam bu makinanın bir sürü markası var patenti yok bu ürünün kalitelisi var kötüsü var benimki iyi.
Ya hocam avutmak ne alaka hediye geldi ne avutucam benim işime yarıyor Hulk değilsen işini görür büyük bir şey alıp napacak adam gece açsa açamaz kapatsa kapatamaz çarpar adamı powerbanke bağlar 1 saate ayarlar makineyı üff al sana uyuma cihazı daha ne istiyorsun.
@goktug.59 hocam bu makinın bir sürü markası var patenti yok bu ürünün kalitelisi var kötüsü var benimki iyi benim işimi görüyor siz hulksanız bilemem
Var fakat bu bütçede bulamazsınız. Buharlı vantilatör olarak geçer. UFO markası en iyisi.
Dts Teknoloji Cvs Zaman Ayarlı Vantilatör 5 Kanatlı Pervane Ayaklı 16" Soğutucu Dn 91018 - idefix
Dts Teknoloji Cvs Zaman Ayarlı Vantilatör 5 Kanatlı Pervane Ayaklı 16" Soğutucu Dn 91018 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ayaklı Vantilatör ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Kalitelisi, kötüsü diye bir şey yok. Ürün aynı ürün ve fason üretim. Markalar toptan alıp marka basıp geçiyor.
Hocam attığınız vantilatörün motoru 10W bu motor nasıl hem su üfleyip hem de pervaneyi hızlı çevirsin.
Klima mı bu da çarpacak?
Böyle bir şeye ne dersiniz?Raks SF16TRİO 55W 3 Fonksiyonlu Ayaklı, Duvar ve Masa Vantilatörü - Fiyatı, Yorumları
Raks SF16TRİO 55W 3 Fonksiyonlu Ayaklı, Duvar ve Masa Vantilatörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Var fakat bu bütçede bulamazsınız. Buharlı vantilatör olarak geçer. UFO markası en iyisi.
Dts Teknoloji Cvs Zaman Ayarlı Vantilatör 5 Kanatlı Pervane Ayaklı 16" Soğutucu Dn 91018 - idefix
Dts Teknoloji Cvs Zaman Ayarlı Vantilatör 5 Kanatlı Pervane Ayaklı 16" Soğutucu Dn 91018 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Ayaklı Vantilatör ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Kalitelisi, kötüsü diye bir şey yok. Ürün aynı ürün ve fason üretim. Markalar toptan alıp marka basıp geçiyor.