1500 TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
1.500

Alpago28

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Wireless mouse bakıyorum Attack Shark R1 modeli 1295 lira indirimde. Şu an alınır mı? Yoksa bu fiyatlara başka öneriniz olur mu? Maksimum 1600 TL'yi zorlarım.

Ön siparişte ama dediğinden daha mantıklı.

Muhakkak daha iyisi vardır ama şu anda bulamadım bilenler atar.

İyzico+Parolapara kullanırsanız bütçenin içine giriyor.

İyzico+Parolapara kullanırsanız bütçenin içine giriyor.
Donanım olarak VXE R1 den çok farkı var gibi durmuyor.
Selamünaleyküm arkadaşlar. Wireless mouse bakıyorum Attack Shark R1 modeli 1295 lira indirimde. Şu an alınır mı? Yoksa bu fiyatlara başka öneriniz olur mu? Maksimum 1600 TL'yi zorlarım.
VXE R1 alınabilir beklemek istemiyorsan R1 SE+ de alabilirsin, ikisi arasında gözle görülür bir fark yaşamazsın.

Donanım olarak r1'den çok farkı var gibi durmuyor.

R1 alınabilir beklemek istemiyorsan R1 SE+ de alabilirsin, ikisi arasında gözle görülür bir fark yaşamazsın.

Dış kaplaması biraz daha iyi diye duymuştum ama emin değilim. Ayrıca görmüşken size sorayım CX58250 mi yoksa bekenmi hocam?

Dış kaplaması biraz daha iyi diye duymuştum ama emin değilim. Ayrıca görmüşken size sorayım CX58250 mi yoksa bekenmi hocam?
Dış kaplama konusunda daha iyi olabilir, o kısım doğrudur muhtemelen ama 300 TL farka değer mi orası alan kişiye kalmış.

Söylediğin iki mcu da aynı hocam. :)
Biri diğerinin batı pazarındaki adı.

Dış kaplama konusunda daha iyi olabilir, o kısım doğrudur muhtemelen ama 300 TL farka değer mi orası alan kişiye kalmış.

Söylediğin iki mcu da aynı hocam. :)
Biri diğerinin batı pazarındaki adı.

Sağolun hocam. İyi bir mcu olduğu söylenmişti bir konuda. Yeterli diye biliyordum. Ama ilk defa duyduğumdan emin değildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı