1500 TL X570 Anakart Önerisi

Raynor

Kilopat
Daha fazla  
Bu konuda yaşadığım problemden dolayı yeni ve farklı marka bir anakart almayıp bu şekilde kullanmaya devam edersem işlemciye zarar verebileceğimi düşündüğüm için X570 anakart almaya karar verdim. Anakart almam bu sorunu ortadan kaldırır mı? Maks. bütçe 1600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğiniz konuda MSI anakartta sorun yaşadığınız yazıyor. Bahsettiğiniz fiyata X570 sadece MSI ve ASUS giriş seviyesi kartlar var. Sizin yerinizde olsam X570 yerine X470 veya B450 alırdım. Eğer PCI-Express 4.0 kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa hiç X570'e bulaşmayın tarzında bir video da izlemiştim. Benim anakart önerilerim;

Belirttiğiniz konuda MSI anakartta sorun yaşadığınız yazıyor. Bahsettiğiniz fiyata X570 sadece MSI ve ASUS giriş seviyesi kartlar var. Sizin yerinizde olsam X570 yerine X470 veya B450 alırdım. Eğer PCI-Express 4.0 kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa hiç X570'e bulaşmayın tarzında bir video da izlemiştim. Benim anakart önerilerim;
Dediğim gibi tekrar Msi almak istemiyorum X570 almamın sebebi almışken yeni nesil bir anakart alıp ileride işlemciyi güncellersem tekrar uğraşmamak güncel kalmak.

Dediğim gibi tekrar Msi almak istemiyorum X570 almamın sebebi almışken yeni nesil bir anakart alıp ileride işlemciyi güncellersem tekrar uğraşmamak güncel kalmak.
Biraz daha ekleyip; GIGABYTE X570 AORUS ELITE 4000MHz(OC) Soket AM4 RGB HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYA
Ya da

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı