Raynor
Kilopat
Daha fazla
Dediğim gibi tekrar Msi almak istemiyorum X570 almamın sebebi almışken yeni nesil bir anakart alıp ileride işlemciyi güncellersem tekrar uğraşmamak güncel kalmak.Belirttiğiniz konuda MSI anakartta sorun yaşadığınız yazıyor. Bahsettiğiniz fiyata X570 sadece MSI ve ASUS giriş seviyesi kartlar var. Sizin yerinizde olsam X570 yerine X470 veya B450 alırdım. Eğer PCI-Express 4.0 kullanmak gibi bir niyetiniz yoksa hiç X570'e bulaşmayın tarzında bir video da izlemiştim. Benim anakart önerilerim;
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
GIGABYTE X470 AORUS ULTRA GAMING 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI ATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE X470 AORUS ULTRA GAMING 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile X470 AORUS ULTRA GAMING ITOPYA'da.www.itopya.com
MSI B450 GAMING PRO CARBON C AM4 AMD Ryzen DDR4 3466+MHz(O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450 GAMING PRO CARBON C AM4 AMD Ryzen DDR4 3466+MHz(O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Biraz daha ekleyip; GIGABYTE X570 AORUS ELITE 4000MHz(OC) Soket AM4 RGB HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYADediğim gibi tekrar Msi almak istemiyorum X570 almamın sebebi almışken yeni nesil bir anakart alıp ileride işlemciyi güncellersem tekrar uğraşmamak güncel kalmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.