1500 TL'ye AMD A10 7850K Sistem Toplama

Significantly higher clock speed1,000 MHzvs730 MHz
Significantly higher effective memory clock speed4,600 MHzvs1,800 MHz
Much higher turbo clock speed1,050 MHzvs780 MHz
Higher memory bandwidth73.6 GB/svs28.8 GB/s
Higher memory clock speed1,150 MHzvs900 MHz
More render output processors16vs8
[TBODY] [/TBODY]
R7 250 ile R7 240 karşılaştırılamaz bile sağ taraf R7 240 sol taraf R7 250 aradaki farkı kendiniz görün :) @Galeano

İyi geceler arkadaşlar. Benim kafam çok karıştı APU sistem bana makul geliyordu ama @Galeano 'nun sistem tavsiyesinden sonra iki arada bir derede kaldım. Şuan nakit olarak 1582 TL var ve sistemi 2 gün sonra almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

İyi geceler. @eLated.* Siz APU sisteminizi ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve ne tür oyunlar oynamaktasınız 720p de kaç fps almaktasınız? Arkadaşın önermiş olduğu i3 4160 sanırım çift çekirdek olduğunu ve çift çekirdek işlemcilerin tarihe gömüldüğünü söylemek istiyorsunuz.

Hocam r7 240 ile r7 250 arasında performans olarak aşırı bir fark yok, ayrıca iki kartta tahmin edebileceğiniz gibi r7 260x'in verdiği performansı veremez.

@Galeano arkadaşın sistemi alabilirsiniz. Ama fiyat olarak bütçenizi aşıyor ise şöyle bir değişiklik yapılabilir.
Ekran Görüntüsü (4).png
Bunu alabilirsin.

Hocam siz R7 260X'e takmışsınız tamam performans olarak veremez fakat işte fakat'ı var yeni çıkan oyunların hiçbirini oynayamayacak arkadaş. Oyun geliştiricileri 2 çekirdek oyun geliştirmeyi bıraktı.

@Berat Can Kavraz işlemci o.c'sinde 4.4'e çıktım ben devamını stok fan olduğu için denemek istemedim. Evet ram'lere overclock yapmanıza gerek kalmayacak ve 2400MHz olduğu için daha fazla performans alacaksınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı