1500 TL'ye ayakkabı tavsiyesi

Cihan2435

Hectopat
Katılım
6 Mart 2020
Mesajlar
320
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gıda Mühendesi
Merhaba arkadaşlar, işe başlayalı 3 hafta oldu. Hizmet sektöründe çalışıyorum. Günde 7.30 saat ayakta bir oraya bir buraya koşturuyorum. İş yüzünden ayaklarım çok ağrıyor. Sizlerden bu sorunumu hafifletecek bir ayakkabı tavsiyesi istiyorum. Aklımda skechers marka ayakkabılar var. Bütçem ₺1500. Skechers veya başka bir marka tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse her marka ayakkabıyı kullandım. Tabii ki bir markayı tek bir modeliyle yargılamak yanlış ama ciddi manada Skechers inanılmaz rahat ürünler üretiyor. Şu anda 3 farklı Skechers ayakkabım var kesinlikle öneririm. Yalnız kalıpları modele göre çok değişiyor, internetten alınacaksa bile alacağınız modeli önce mağazada deneyip ayağınıza tam olan numarayı bulun derim. Yarım numara bile büyük veya küçük olursa ayağınız ayakkabının içinde oynamaya başlıyor. Çok pişman olursunuz sonradan.
 
HepsiBurada’da iyi markalarda indirim oluyor, saticisinin HepsiBurada olmasina dikkat edip satin alin.
 
ABD fiyatları 160 dolarlık ayakkabı şöyle bir şey alabilirsin.

Aynı ayakkabıyı kullandım, Skechers'ın yanından geçemez.

@kosedekibalici peki sizce benim durumum için hangi skechers modeli daha iyi olur.

Dediğim gibi gidip mağazada deneyin hocam, kendinize uygun olana kendiniz karar verin.
 
@IIBerke 2-3 sene önce Nike sitesinden ayakkabı söylemiştim. Türkiye'den değil Hollanda'dan kargoya verildi. Sonra telefonla DHL aradı ve dedilerki, kargonuz Hollanda'dan gelen uçakta çıkmadı. Sonra bende kaç gün uğraşıp para iadesi aldım. Şu an belki kargolama durumu iyidir ama geçen seferki yaşadığım olumsuzluk yüzünden sitesinden sipariş vermek istemiyorum. Bu ayakkabıyı fiziksel mağazalarda indirimli fiyatına bulabilir miyim?
 
Nike Why not 5 1500 liraya düşmüştü.
Bu arada skecherslar çok rahattır yaklaşık evde 7 8 çift var ama hiç sağlam değiller 1500 lira vereceksiniz toplasan 6 ay sağlam kalmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı