1500 TL'ye Bluetooth'suz, USB alıcılı oyuncu mouse önerisi

Bütçe
1500

koffyxx1

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, oyun için kullanabileceğim 2.4 GHz Wireless yani USB alıcılı bir mouse arıyorum. Bluetooth istemiyorum, direkt USB dongle ile çalışan, tak çalıştır tarzı bir şey olsun.

Bütçem çok yüksek değil, o yüzden fiyat/performans ürünlerine daha yakınım.

Tepki süresi düşük olsun, gecikme yaşatmasın. Ergonomisi de fena olmasın yeter.

Şu anda Logitech G102 kullanıyorum aynı bunun gibi üstünde 6 tuş falan olursa iyi olur DPI ayarlama tuşu falan.

(2.4 GHz Wireless falan pek anlamıyorum, direkt farenin USB'sini PC'ye taktığımda çalışsın yeter)

Bütçe: 1.500 TL.

Selamlar, oyun için kullanabileceğim 2.4 GHz Wireless yani USB alıcılı bir mouse arıyorum. Bluetooth istemiyorum, direkt USB dongle ile çalışan, tak çalıştır tarzı bir şey olsun.

Bütçem çok yüksek değil, o yüzden fiyat/performans ürünlerine daha yakınım.

Tepki süresi düşük olsun, gecikme yaşatmasın. Ergonomisi de fena olmasın yeter.

Şu anda Logitech G102 kullanıyorum aynı bunun gibi üstünde 6 tuş falan olursa iyi olur DPI ayarlama tuşu falan.

(2.4 GHz Wireless falan pek anlamıyorum, direkt farenin USB'sini PC'ye taktığımda çalışsın yeter)

Bütçe: 1.500 TL.

Bütçen biraz daha çıkarsa 400 TL indirim kullanarak Darmoshark M3S Max alabilirsin, tutuş şeklin nedir?

Parolapara indirip kayıt ol, sanal kart açıp paranı attıktan sonra o karttan alışveriş yaparsan 400 TL cashback verecek.

Parolapara indirip kayıt ol, sanal kart açıp paranı attıktan sonra o karttan alışveriş yaparsan 400 TL cashback verecek.

Logitech G305 Lightspeed nasıldır.

O zaman şunu alayım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı