1500 TL'ye DDR4 sistem toplama

2.el toplasak olmaz mı?

2.el toplarsanız daha iyi sistemler ortaya çıkarabiliriz.

Toplam: 1523.83TL.
Hayırlı olsun :)

Athlon yerine keşke a serisi bir APU tercih etseydiniz.

Arkadaşlar bizim bir abi var, ben biraz bilgisayar toplamadan anladığım için benden rica etti. Yaklaşık 1500TL dedi bana, ben kendisine yani bu paraya bir şey gelmez dedim. Ama biraz eski kafalı bir abimiz. İkinci elde olur dedi. Bütçesi yok kısaca. Sorun şurada ki ben eski sistemleri, ve performanslarını bilmiyorum. Sizden ricam şu abimiz bir sistem almamda bana yardımcı olmanız.

2. el bile çok zor 1500 çok yetersiz bir bütçe.

Anakart(200TL):https://www.letgo.com/tr-tr/i/asus-prime-a320m-k-am4-anakart_a272b631-a1f9-4692-a925-1216bbc563a7

RAM(sıfır 290TL):GSKILL RipjawsV 8GB DDR4 3200Mhz CL16 Tek Modül 1.35V Siyah (F4-3200C16S-8GVKB)

Ekran kartı(500TL):
İşlemci(500TL):https://www.letgo.com/tr-tr/i/ryzen3-1300x-garantili_04ddc2b7-379d-408f-8160-22e1cf69dd25

Bunlar toplam 1500 TL ediyor ve PUBG bile 70 FPS açacak durumdalar 150 TL daha ekleyip ikince el bir kasa vs PSU alırsanız çok iyi olur.

Burada 100 TL PSU bırakıyorum herhangi bir bilgisayarcıdan 30-50 TL'ye rica ederek eski model bir kasa alabilir.
Hiç APU sistemlere girmeyin 150 TL fazladan verin sizi 4-6 yıl rahat götürür bu parçalar mesela 4 yıl sonra 8 GB daha ekler bayağı idare eder.

Hocam ekran kartı arızalıymış. İşimize yaramaz.
2. el bile çok zor 1500 çok yetersiz bir bütçe.

Hocam pek yüksek bir performans beklemiyoruz zaten, paramıza göre köfte.
Bütçeye sığmıyor.

Ben bunu tabii ki düşündüm...

Çünkü R3 APU'larda 4 çekirdek var. Athlon'da 2 çekirdek var.
Anladım
Bütçeye sığmıyor.

Ben bunu tabii ki düşündüm...

Çünkü R3 APU'larda 4 çekirdek var. Athlon'da 2 çekirdek var.

Hocam anakartı öbür arkadaşın attığı yerden, ikinci el alacağız. Ve 170 lira bütçe artıcak, İşlemciyi bununla biraz yükseltmemiz mümkün mü?

Son düzenleme:

Anladım

Hocam anakartı öbür arkadaşın attığı yerden, ikinci el alacağız. Ve 170 lira bütçe artıcak, İşlemciyi bununla biraz yükseltmemiz mümkün mü?

Anladım

bu alınabilir daha fazla araştırırsanız ucuza bulursunuz ekran kartını bulun sistemi dediğim gibi alın pişman olmazsanız kesinlikle sıfır apu almayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı