1500 TL'ye FX 6300 ve GTX 750 Ti Tabanlı Sistem Güncelleme

R9 290 seni yeni çıkan oyunları ultra ayarlarda açmaya kaç sene götürür bilmiyorum sonuçta teknoloji çok hızlı ilerliyor. Ama günümüzün en güçlü kartlarından biri. Darboğaz sorunu yaşar mısın... Bu konuda tam bir şey diyemem, sanırım yaşamazsın ama garanti olması için bilen veya kullanan birinden cevap beklemeni öneririm.

Hayır.
ikisinide kullanman için ikisininde AMD ve ya nVidia olması gerek. Amd buna Crossfire, nvidia SLİ diyor.

AMD ve NVIDIA Kartlar Beraber Çalışır mı? - Techno-Labs
Teşekkür ederim bana gece gece yardım ettiğin için adamın dibisin :)

R9 290 seni yeni çıkan oyunları ultra ayarlarda açmaya kaç sene götürür bilmiyorum sonuçta teknoloji çok hızlı ilerliyor. Ama günümüzün en güçlü kartlarından biri. Darboğaz sorunu yaşar mısın... Bu konuda tam bir şey diyemem, sanırım yaşamazsın ama garanti olması için bilen veya kullanan birinden cevap beklemeni öneririm.
Tamam teşekkür ederim bana gece gece yardım edip sorularımı cevapladığın için :)

Eğer ekran kartı ve anakart+işlemciyi satabilirim diyorsan elinde 2000 tl gibi bir para olur diye tahmin ediyorum. Bu parayla gtx970, i5 4460 ve anakart alabilirsin diye düşünüyorum. Daha güncel ve performanslı olur r9 290 ve kendi işlemcine göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı