1500 TL'ye işlemci tavsiyesi

77874

Megapat
Öncelikle elimde Ryzen 5 1500X var ve bunu ikinci elden satıp üstüne biraz para koyarak yeni bir işlemci almak istiyorum. Çoğu oyunda işlemci kullanımım %80-90 civarlarına çıktığından yetmiyor. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirim ile alınabilir, o kadar çıkmışken o işlemcinin altına düşülmemesi lazım bence.

Ama şunu da ekleyeyim 3600 stok fan ile fazla ısınıyordu galiba, kısa sürede soğutucu almanız da gerekebilir.
Ben direkt işlemci ile birlikte alınmasını öneririm. İmkan varsa 1 ay bile geçmeden alın. Çünkü içindeki soğutucu, 3600'ü soğutmak için yeterli değil. Arkadaşım R5 3600, stok soğutucu ile masaüstünde 68 dereceleri gördü. Ben eğer alınırsa en kısa sürede yeni soğutucu alınmasını öneriyorum.

Hocam indirim ile alınabilir, o kadar çıkmışken o işlemcinin altına düşülmemesi lazım bence.

Ama şunu da ekleyeyim 3600 stok fan ile fazla ısınıyordu galiba, kısa sürede soğutucu almanız da gerekebilir.
Stok fan ile CPB kapatıp kullanabilir ama yine de ufak da olsa bir soğutucu istiyor.

Gibi gibi Hocam Ryzen 5 3600 ısınıyor ama AMD yetkilileri kronik olduğu için parçanın sisteme zarar vermeyeceğinide belirtiyor çok acayip gerekli bir şey değil . (Kullanıcı olarak yorumum.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı