1500 TL'ye kablosuz Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500
Hepsi birbirinden güzel hangisini seçeceğim :D cevap için teşekkür ederim.
XM2we en sağlamı. Lamzularda falan dolaşın yine buna geliyorsunuz. Kendim de kullanıcısıyım. Coating olarak çok güzel hissettiriyor. Sensöre falan takılmayın. Switchleri crispy bir şey. MCU'su da çok iyi. @599108

PvP gibi oyunlar ve diğer işler gibi bir şey isdiyorsan bu olabilir https://www.hepsiburada.com/gloriou...ncu-mouse-69gr-p-HBV00000O1J0A?magaza=JetKlik

Wireless istiyorum hocam ama yine de cevabınız için teşekkürler.

XM2we en sağlamı. Lamzu'larda falan dolaşın yine buna geliyorsunuz. Kendim de kullanıcısıyım. Coating olarak çok güzel hissettiriyor. Sensöre falan takılmayın. Switch'leri crispy bir şey. Mcu'su da çok iyi. @599108

Bu akşam almayı planlıyorum sizce Rival 3 Wireless'dan kat kat iyi bir fare mi hocam.

Selamlar. Delux m800 pro mu yoksa xm2we mi önerirsiniz? Ek olarak connectgame ile ilgili birçok şikayet bulunuyor. Numaralarına ulaşmak da imkansız. Siz nerden satın aldınız ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz endgame i

Selam. Delux M800 Pro mu yoksa XM2we mi önerirsiniz? Ek olarak connectgame ile ilgili birçok şikayet bulunuyor. Numaralarına ulaşmak da imkansız. Siz nereden satın aldınız ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz Endgame'i.

Bende aynı soruyu soracaktım connect Game ile alakalı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı