1500 TL'ye kadar beyaz kablosuz mouse onerisi

Yukarıda paylaşılan Aerox 3 Wireless güzel bir model. Ancak onun yerine Linkteki ürünü almanız çok daha iyi olacaktır bence.

Bütçenizi arttırabilirseniz eğer HyperX Pulsefire Haste Wireless yerine bu ikisinden birini alın derim.
 
Rival 600 den memnuniyetiniz nasıldı elinize oturuş bakımından soruyorum.
Steelseries devam etmek isterseniz bütçenize uygun bu model güzel.
Yandaki o kaucuk mu lastik mi neyse yapiskani eridigi icin yerinden oynuyordu. Sicaksa yasadiginiz yer dikkat edin.

Elime oturusu gayet iyi ama tabii kisiden kisiye degisir.
Beyaz, kablosuz ve HyperX mouse tercih ettiğinizi söylemişsiniz. Bildiğim kadarıyla HyperX'in sadece bir tane beyaz faresi var, o da PulseFire Haste. Linkini bırakıyorum, kablolu modeli 1000TL, kablosuz modeli 1900TL. Bütçenizi aşıyor ancak @hidayet eker hocam HyperX'in beyaz faresi yok demiş, o sebeple atıyorum. Kendim kablolu modelini kullanıyorum, çok memnunum ancak 1900TL'ye değer mi bilemedim.
Galiba o butceye de cikabilirim arkadaslarin attigi steelseries ile bunun arasinda kaldim biraz incelemelerine bakayim.
Estağfurullah, dediğiniz gibi bütçeyi aşıyor ki aşmasa bile bu fareyi önermezdim muhtemelen. Evet güzel, ben de kablolu modelini kullanıyorum herhangi bir eksi yanını görmedim malzeme kalitesi falan da on numara ancak 2000TL edeceğini düşünmüyorum. 2000TL bandında çok daha güzel fareler vardır diye düşünüyorum. Arkadaş belki HyperX seviyorsa, bütçesini de arttırıp ille de HyperX olsun diyip (benim gibi :D) almak isterse alabilir.
Kulakligim beyaz HyperX, set olsun istiyorum ama tabii ki 1000 ile 1900 arasinda cok fark var o yuzden steelseriesi de degerlendirecegim.

Bu nasıldır?
 
Son düzenleme:
Yandaki o kaucuk mu lastik mi neyse yapiskani eridigi icin yerinden oynuyordu. Sicaksa yasadiginiz yer dikkat edin.

Elime oturusu gayet iyi ama tabii kisiden kisiye degisir.

Galiba o butceye de cikabilirim arkadaslarin attığı SteelSeries ile bunun arasında kaldım. Biraz incelemelerine bakayim.

Kulakligim beyaz HyperX, set olsun istiyorum ama tabii ki 1000 ile 1900 arasinda cok fark var o yuzden SteelSeries'i de degerlendirecegim.

Bu nasıldır?

Sorduğunuz set kablosuz değil fakat kaliteli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı