Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.314 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #41 bonz dedi: 2 falandır ya. Pembeyi de alabilirsin pembe de iyi. Genişletmek için tıkla... Pembe çok hoşuma gitmedi gibi ya üstüne plastik çok mu kalitesiz durur bu arada ürün bu değil mi? Amazon.com.tr 591529 dedi: Bütçeyi 300 TL daha arttırıp bunu alın. https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-kablosuz-oyun-kumandasi---beyaz--8nesil--p-HBV000003SKRG?magaza=CRKTECH&url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili o da sanırım hocam ya. Son düzenleme: 4 Ekim 2023
bonz dedi: 2 falandır ya. Pembeyi de alabilirsin pembe de iyi. Genişletmek için tıkla... Pembe çok hoşuma gitmedi gibi ya üstüne plastik çok mu kalitesiz durur bu arada ürün bu değil mi? Amazon.com.tr 591529 dedi: Bütçeyi 300 TL daha arttırıp bunu alın. https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-kablosuz-oyun-kumandasi---beyaz--8nesil--p-HBV000003SKRG?magaza=CRKTECH&url_src=and-product-detail Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantili o da sanırım hocam ya.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Ekim 2023 #42 Fenerbahçelii dedi: Pembe çok hoşuma gitmedi gibi ya üstüne plastik çok mu kalitesiz durur bu arada ürün bu değil mi? Amazon.com.tr İthalatçı garantili o da sanırım hocam ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu bütçeye ithalatçı garantili var. Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu 100 TL daha pahalı fakat 9. nesil. Fikriniz değişirse düşünebilirsiniz.
Fenerbahçelii dedi: Pembe çok hoşuma gitmedi gibi ya üstüne plastik çok mu kalitesiz durur bu arada ürün bu değil mi? Amazon.com.tr İthalatçı garantili o da sanırım hocam ya. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu bütçeye ithalatçı garantili var. Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu 100 TL daha pahalı fakat 9. nesil. Fikriniz değişirse düşünebilirsiniz.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.314 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #43 591529 dedi: Maalesef bu bütçeye ithalatçı garantili var. Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu 100 TL daha pahalı fakat 9. nesil. Fikriniz değişirse düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 9.nesil alacağım fakat ithalatçı garantili çok mu riskli olur acaba ya.
591529 dedi: Maalesef bu bütçeye ithalatçı garantili var. Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu 100 TL daha pahalı fakat 9. nesil. Fikriniz değişirse düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 9.nesil alacağım fakat ithalatçı garantili çok mu riskli olur acaba ya.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Ekim 2023 #44 Fenerbahçelii dedi: Hocam zaten 9.nesil alacağım fakat ithalatçı garantili çok mu riskli olur acaba ya. Genişletmek için tıkla... Ben direk ithalatçı garantili olarak Xbox Series S aldım. Tamamen satıcıya bağlı bir durum. Sağlam satıcı varsa alın.
Fenerbahçelii dedi: Hocam zaten 9.nesil alacağım fakat ithalatçı garantili çok mu riskli olur acaba ya. Genişletmek için tıkla... Ben direk ithalatçı garantili olarak Xbox Series S aldım. Tamamen satıcıya bağlı bir durum. Sağlam satıcı varsa alın.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.314 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #45 591529 dedi: Ben direk ithalatçı garantili olarak Xbox Series S aldım. Tamamen satıcıya bağlı bir durum. Sağlam satıcı varsa alın. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/xbox-robot-white-controller-beyaz-9-nesil-p-hbv00001at7dm Buyurun hocam satıcı bu inceleyin bir.
591529 dedi: Ben direk ithalatçı garantili olarak Xbox Series S aldım. Tamamen satıcıya bağlı bir durum. Sağlam satıcı varsa alın. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/xbox-robot-white-controller-beyaz-9-nesil-p-hbv00001at7dm Buyurun hocam satıcı bu inceleyin bir.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Ekim 2023 #46 Fenerbahçelii dedi: https://www.hepsiburada.com/xbox-robot-white-controller-beyaz-9-nesil-p-hbv00001at7dm Buyurun hocam satıcı bu inceleyin bir. Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenilir. Daha önce bu satıcıdan alan kişileri tanıyorum bir sorun yaşamamışlar, değerlendirebilirsiniz.
Fenerbahçelii dedi: https://www.hepsiburada.com/xbox-robot-white-controller-beyaz-9-nesil-p-hbv00001at7dm Buyurun hocam satıcı bu inceleyin bir. Genişletmek için tıkla... Satıcı güvenilir. Daha önce bu satıcıdan alan kişileri tanıyorum bir sorun yaşamamışlar, değerlendirebilirsiniz.
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 4 Ekim 2023 #47 Fenerbahçelii dedi: https://www.hepsiburada.com/xbox-robot-white-controller-beyaz-9-nesil-p-hbv00001at7dm Buyurun hocam satıcı bu inceleyin bir. Genişletmek için tıkla... Ürün 3 gecedir indirime giriyor renk sebebiyle almamışsınız, bu geceyide bekleyin Amazon Germany stoklarına tekrar girebilir. Girmez ise bir gamepad için bu kadar uğraşmanıza değmez, alın MSI'ın kolunu yolunuza devam edin: MSI Force GC30 V2 Black PC ve Android Uyumlu Kablosuz Siyah Gamepad Fiyatı ve Özellikleri
Fenerbahçelii dedi: https://www.hepsiburada.com/xbox-robot-white-controller-beyaz-9-nesil-p-hbv00001at7dm Buyurun hocam satıcı bu inceleyin bir. Genişletmek için tıkla... Ürün 3 gecedir indirime giriyor renk sebebiyle almamışsınız, bu geceyide bekleyin Amazon Germany stoklarına tekrar girebilir. Girmez ise bir gamepad için bu kadar uğraşmanıza değmez, alın MSI'ın kolunu yolunuza devam edin: MSI Force GC30 V2 Black PC ve Android Uyumlu Kablosuz Siyah Gamepad Fiyatı ve Özellikleri
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.314 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #48 591529 dedi: Satıcı güvenilir. Daha önce bu satıcıdan alan kişileri tanıyorum bir sorun yaşamamışlar, değerlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bu ithalatçı olayı nedir ben garantiye falan yollayamaz mıyım ithalatçi garantide. 384710 dedi: Ürün 3 gecedir indirime giriyor renk sebebiyle almamışsınız, bu geceyide bekleyin Amazon Germany stoklarına tekrar girebilir. Girmez ise bir gamepad için bu kadar uğraşmanıza değmez, alın MSI'ın kolunu yolunuza devam edin: MSI Force GC30 V2 Black PC ve Android Uyumlu Kablosuz Siyah Gamepad Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Almışken en kalitelisini almak istiyorum.
591529 dedi: Satıcı güvenilir. Daha önce bu satıcıdan alan kişileri tanıyorum bir sorun yaşamamışlar, değerlendirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki bu ithalatçı olayı nedir ben garantiye falan yollayamaz mıyım ithalatçi garantide. 384710 dedi: Ürün 3 gecedir indirime giriyor renk sebebiyle almamışsınız, bu geceyide bekleyin Amazon Germany stoklarına tekrar girebilir. Girmez ise bir gamepad için bu kadar uğraşmanıza değmez, alın MSI'ın kolunu yolunuza devam edin: MSI Force GC30 V2 Black PC ve Android Uyumlu Kablosuz Siyah Gamepad Fiyatı ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Almışken en kalitelisini almak istiyorum.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Ekim 2023 #49 Fenerbahçelii dedi: Peki bu ithalatçı olayı nedir ben garantiye falan yollayamaz mıyım ithalatçi garantide. Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantilide genelde 1 yıl Microsoft, 1 yıl satıcı garantili oluyor. Detaylar yazar zaten.
Fenerbahçelii dedi: Peki bu ithalatçı olayı nedir ben garantiye falan yollayamaz mıyım ithalatçi garantide. Genişletmek için tıkla... İthalatçı garantilide genelde 1 yıl Microsoft, 1 yıl satıcı garantili oluyor. Detaylar yazar zaten.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.314 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #50 591529 dedi: İthalatçı garantilide genelde 1 yıl Microsoft, 1 yıl satıcı garantili oluyor. Detaylar yazar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam pek anlayamadım ben siz bakabilir misiniz satıcıda nasılmış zahmet olmazsa.
591529 dedi: İthalatçı garantilide genelde 1 yıl Microsoft, 1 yıl satıcı garantili oluyor. Detaylar yazar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam pek anlayamadım ben siz bakabilir misiniz satıcıda nasılmış zahmet olmazsa.